Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kompotti ja Kippo by Marimekko


Jos mikään muu ei tällä hetkellä muistuta kevään tulosta, niin Marimekko ainakin tekee sen. Tässä muutamia Marimekon uutuusprinttejä. Siirtolapuutarha ei ole uutuus, mutta oli kokeiltava sopiiko se joukkoon, koska se on ehdoton lempparikuosini astioissa.

Minusta tulee vuosi vuodelta suurempi Marimekon ystävä - graafisia muotoja ja kauniita värejä eli juuri minun makuuni. Näiden kanssa Artekin huonekaluja, hieman Ikeaa ja sitten kirppislöytöjä sopivasti sirotellen jokapuolelle, siinä taitaa olla kotimme punainen lanka. 

Sisustuskärpänen heräilee selkeästikin talviunilta. Pitkän valkoisen talven jälkeen kaipaa värejä ympärilleen ja onneksi Marimekolla on niitä tarjota. 
Ensimmäisenä ostoslistalle menevät nuo Kompotti-astiapyyhkeet.

Mukavan värikästä perjantaita!

Kuvat: MarimekkoQuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
8 Comments
Share :

8 kommenttia:

 1. Ihana Marimekko! Ehkäpä voisin kartuttaa keittiöpyyhevalikoimaa kotona Marimekon jollain ihanalla mallilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähintääkin pyyhkeellä. Ehkä taulujakin voisi tehdä ja uusi pöytäliinakin olisi kiva ja tarjottimetkin ovat huippuja. Olen niin myyty :)

   Poista
  2. Apua, uusi tarjotin olisi kyllä myös ihana! :D

   Poista
  3. Niitähän ei myöskään voi olla liikaa :)

   Poista
 2. Minä olen vasta näin "vanhoilla päivilläni" ihastunut todenteolla Marimekkoon. Kuosit ovat niin upean rohkeita ja värikkäitä ettei niitä voi kuin ihailla vaikken mikään väri-iloittelija olekaan! Meiltä löytyy muuten noita Siirtolapuutarha-sarjan astioita vinot pinot, ovat ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kateellinen teidän vinoista pinoista. Mulla on tainnut olla Marimekko aina lähellä sydäntä, mutta "vanhoilla päivilläni" olen alkanut katselemaan Marimekon vaatteita myös sillä silmällä. Ihanuus taitaa osaltaan piileskellä kuosien ajattomuudessa. Ne eivät mene koskaan vanhaksi.

   Poista
 3. Ihania ovat :) Minäkin tykkään juuri tuosta siirtolapuutarha mallista ihan hirveästi, yksi vaivainen teekannu meillä jo onkin, mutta siitähän kokoelmaa on hyvä jatkaa :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin löytyy teekannu ja pari lautasta, mutta sen enempää ei ole kokoelma vielä karttunut. Ihanan aurinkoista sunnuntaita!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta