Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Elämä musiikin kanssa


Musiikilla on ollut aina elämässäni erittäin suuri rooli. Se on saanut minut itkemään, se on saanut energiani liikenteeseen, se rauhoittaa, se lohduttaa, se kiihdyttää, se saa liikkumaan ja olemaan liikkumatta. Harvoin se on merkityksetöntä. Olen kaikkiruokainen musiikin suhteen, kuuntelen klassista sekä heviä, fiiliksestä riippuen. Tällä hetkellä vaikuttavimman musiikkikokemuksen titteli kuuluu Andrea Bocellille ulkoilmakonsertissa Tallinnassa. Hetken kauneus oli sanoinkuvaamaton.

Porilaisena ulkoilmakonsertit ovat minulle aina miellyttävämpi vaihtoehto kuin konserttisalit. Tämä on Pori Jazzin ansiota. Miten upeita artisteja olenkaan saanut kuunnella omassa kotikaupungissani.

Spotify on minulle kultaakin arvokkaampi ja kotona soi lähes aina, autossa aina. Aika usein istumme lasten kanssa autossa kuuntelemassa kappaleen loppuun, ennenkuin voimme lähteä - mihin ikinä olimmekaan menossa.

On ollut ihana seurata lapsieni kasvua musiikin maailmassa. Molemmat ovat musikaalisia ja soittavat pianoa. Musiikki tekee saman heille kuin minullekin, he tuntevat musiikin syvällä sisimmässään.

Toisella Pikku Muruistani on kevätväsymystä ilmassa pianon soitossa ja "lopetan" huudot kaikuvat läksyjä harjoitellessa. Siinä on miettimistä, että pitäisikö pienen antaa lopettaa, vaikka näkee miten paljon onnistuneet harjoitukset tuovat iloa ja miten paljon musiikki merkitsee vai pitäisikö lahjoa. Joka tapauksessa vaihdoimme pianokirja uusiin mieleisimpiin. Eihän kukaan halua soittaa musiikkia, josta ei pidä. Kummasti James Bond - ja Star Wars -teemat saavat erilaista innostusta soittamiseen näin keväällä. Vivo -sarjassa on kolme eri tasoista kirjaa ja kaikissa on tällaisia nuoria innostavia kappaleita, joten jos painitte saman ongelman kanssa, niin kannattaa kokeilla kirjojen vaihtoa.

Tässä samalla näette kotimme suurimman sisustuselementin, joka hallitsee eteisaulaamme ja valkoisena tietysti.

Olen yrittänyt saada musiikin mukaan lenkille, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa lenkkeilymusiikkia. Olen kuunnellut lintujen laulua ja kevät aamuisin se taitaa olla paras mahdollinen musiikki. Askelten pitää sopia musiikkiin ja usein mukaan tuli napattua aivan liian nopeaa musiikkia :) Korkean sykkeen omaavana, lenkkeilyvauhtini pitäisi olla aika rauhallinen. Vinkatkaa, jos tiedätte sopivia soittolistoja.

Luin artikkelin, että kunto-ohjaajat ovat nykyajan DJ:tä. Tottahan se on! Musiikki kuuluu ehdottomasti liikuntaan, miten huonosti kahvakuula heiluukaan, jos musiikki on väärää. Harjoitteluun saa valtavasti voimaa musiikista, kunhan se on oikeanlaista. Ne viimeiset nostot menevät sitkeydellä ja musiikin voimalla.

Mikä sitten kirvoitti minut kirjoittamaan musiikista? Tällä kertaa se oli Von Herzen Brothers - Flowers and Rust. Toivottavasti se kirvoittaa minut myös luovaan työhön, joka pitäisi saada hyvin pian valmiiksi.

Ihanaa musiikillista torstaita!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta