Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Ensikosketus mökkeilyyn


Sunnuntain aurinko lähetti meidät risusavottaan mökille. Vastassa oli karu maisema - lähes 200 puuta kaadettuna. Vain 3 koivua jätettiin pystyyn. Mökin takana ollut kuusi- ja mäntymetsä oli hyttysmagneetti ja kun puut oli kaadettu, todettiin myös suuri osa sisältä lahoiksi. Tällaisen suuroperaation jälkeen jälki on karua, paljasta ja jopa surullista.  Todellista hyötyliikuntaa on luvassa vielä useampi päivä, ennenkuin risut on kerättynä. Käväisi mielessäni, että maisema-arkkitehdista taitaisi olla aika lailla hyötyä tällaisessa projektissa. Eilisen päivän risukeräämiset tekivät paikasta astetta paremman näköisen ja shokkini laantui. Varsinkin kun löysin kukkapenkiä kuopsuttaessani uusia vihreitä alkuja. Tästä tulee vielä oikein hyvä.

Pikkuinen saunamökki ja vielä jäässä oleva meri


Mökki on ostettu viime syksynä, joten emme ole vielä tutustuneet toisiimme. Meinaamme viettää tämän kesän ilman mitään suuria rakennussuunnitelmia alkeellisissa mökkioloissa, pikku pirtissä sekä pikkuisessa saunamökissä, merestä nauttien. Kokkailut tehdään suurimmaksi osaksi ulkona, joten toivotaan erinomaisen lämmintä kesää. Juoksevaa vettä ei ole tällä hetkellä, mutta sellainen tulee, koska se ei ole tontin rajaa pidemmällä. Sähköä sentään löytyy.

Vain pieni osa tontilta kaadetuista puista

Tämä oman mökin saaminen on ollut jo pitkään yksi suurimmista toiveistani ja vieläkin on hieman vaikea uskoa, että sellainen oma mansikkapaikka on vihdoinkin meillä. Paljon on tehtävää, mutta onneksi kiirettä ei ole. Aika karua katsottavaa vai mitä?QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Voi on siinä varmasti paljon työtä, mutta tullee varmasti ihana! Mökkeily on niin ihanaa, minäkin odotan jo kesää että pääsemme merenrannalle vanhempieni mökille missä vietinkin kaikki lapsuuden kesät... ja pitkiä aikoja näin vanhempanankin ;) Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olen tilannut todella pitkän ja aurinkoisen kesän, jotta voin suunnitella aurinkotuolissa kaikkea mitä voi toteuttaa tulevina vuosina :) On se vaan niin ihanaa olla merenrannassa - sinä taidat olla jo tottunut siihen ihanuuteen, kun olet saanut nauttia siitä koko elämäsi - sinä onnellinen :)

   Poista
 2. Kyllä siitä hyvä tulee! Emäntä on senverran energinen ettei lopputulos voi olla kuin loistava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä meinasi energiat kadota, kun kohtasi tuon hävityksen. Vaikeuksien kautta voittoon vai miten se menikään ?

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta