Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Manteli-porkkanaleipäset


Kuntokuuri jatkuu edelleen ja sen mukana myös ruokavalioni. Ensi viikolla kiristetään tahtia ruokailun suhteen ja epäilen sen tarkoittavan kalorien kiristämistä. Kolme kuukautta on pian täynnä, mittanauha näyttää lähteneitä senttejä, mutta vaaka ei niinkään paljoa, mutta siitä ei enää jaksa välittää.
Kuntoiluinto on säilynyt ja koukutus kahvakuulailuun on luokkaa VAKAVA. Lenkkeilykauden aloitus lähestyy ja hieman olen jo tossuja näytellyt kurarapakoille. Tämä on ollut elämäni yksi tärkeimmistä 3 kuukaudesta omaa tulevaisuuden terveyttäni ajatellen. Enkä todellakaan meinaa lopettaa tähän. Tämähän on vasta alkua.

Tänään tehtiin leipäkokeilua ja tästähän tuli hyvää. Gojimarjoja sattui olemaan pöydällä ja laitoin niitäkin sekaan, ei hassumpaa. Ehkä kuorituista manteleista tehdystä jauhosta olisi tullut parempaa, mutta se sattui loppumaan, joten nyt käytettiin kuorimattomista manteleista tehtyä tummempaa jauhoa. Tästähän saisi miljoona variaatiota eri siemenillä ja kasviksilla, joten kokeilut jatkuvat.

Ihanaa viikonalkua!

Uuniin menossa

Uunista ulos ja paloiksi
Iltapalaksi leipästen lisäksi Valion pehmeää rasvatonta rahkaa, mansikoita, mustikoita, vadelmia, cashewpähkinöitä ja muutama tippa vaniljasteviaa.

Manteli-porkkanaleipäset

reilu 1 dl erilaisia siemeniä (laitoin pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä ja gojimarjoja)
2 munaa
2 dl mantelijauhoa ( yleensä käytän kuorituista manteleista tehtyä jauhoa, mutta tänään käytin kuorimattomista tehtyä)
1,5 dl raastettua porkkanaa
2 rkl oliiviöljyä
0,5 tl himalajansuolaa


Sekoita ainekset keskenään ja kumoa leivinpaperille. Laita toinen leivinpaperi päälle ja kauli sileäksi n. 3-5 mm paksuksi. Laita uuniin 200-astetta ja anna paistua n. 15 min. Leikkaa taikinapyörällä sopivan kokoisiksi paloiksi heti uunin jälkeen. Nauti voin kanssa.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. teinpähän näistä tahattomasti näkkäriversion kun kaulin taikinan liian ohueksi, mutta oli oikein hyvä versio sekin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta