Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lohta & tartar


Tämä resepti on Maija Silvennoisen Kalakeittokirjasta. Kirjassa tämä tehtiin kylmäsavusiiasta, mutta meillä kylmäsavulohesta. Maijan tekstin mukaan tämän voi toteuttaa vaikka lämminsavustetustakin kalasta ja varmasti toimii myös sillä. Leikkaa siivu kakusta ja nauti ruisleivän tai saaristolaisleivän päällä. Sopii loistavasti aamiais- tai buffeepöytään ja jos kuohuviiniä on tarjolla niin ollaan jo lähellä täydellistä. 




Lohikakku


200 g kylmäsavulohta pieninä kuutioina
3 rkl punasipulia
2 dl kypsää perunaa kuutioina
3 rkl tilliä hienonnettuna
2 dl smetanaa
suolaa 
vastajauhettua mustapippuria
1 rkl sitruunamehua

Koristeluun
punasipulia viipaleina
retiisiä viipaleina
tillinoksia

Sekoita kaikki ainekset ja laita kelmulla vuorattuun vuokaan. Anna vetäytyä muutama tunti kylmässä. Kumoa tartar ja koristele punasipulilla, retiisillä ja tillinoksilla. Nauti ruisleivän tai saaristolaisleivän kanssa.

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
3 Comments
Share :

3 kommenttia:

  1. Oi, vaikuttaa herkulliselta! Täytyypä tehdä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi löysin tämän arkistoista. Meinaan itsekin tehdä taas pitkästä aikaa :)

      Poista
  2. Loistava ohje, helppo, suht nopea, näyttävä ja maistuva

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta