Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Loma Lefkaksen saarellaLomamme jatkui Helsingistä 3 tuntia myöhässä lähteneellä lennolla Prevazaan. Olimme varanneet Tjäreborgilta lennot. Ison Murun syntymäpäivät osuivat matkustuspäivälle, joten päivää julistettiin jo Helsingissä, lentokentällä vähän pidempään kuin oli tarpeen ja lentokoneessa. Perille saavuimme seuraavan vuorokauden puolella kahden rättiväsyneen lapsukaisen kanssa.  Sen verran pitää antaa creditiä Thomas Cookille, että ruoka ei ollut mautonta: pannupihviä ja perunamuusia. Pippurikastike maistui ihan oikealle pippurille ja alkupalaksi tarkoitettu sillileipä oli hyvä. Lasten annokset lihapullien kera katosivat hetkesssä. Vähemmän credittiä annan siitä, että samppanjakin juotetaan muovimukeista. Pähkinäallergikon äitinä en voi olla ihmettelemättä sitä, ettei lentoyhtiöillä ole ennakkotilausvalikoimassaan ruoalle pähkinätöntä vaihtoehtoa ja että tiedustellessessa ruoan pähkinättömyyttä on lentoemon vastaus ylimielinen: ”ei siinä pitäisi olla”. No sehän kiva, ettei pitäisi olla…. Tällä kertaa arvaus osui onneksi nappiin.


 
Onneksemme taksikuski oli saanut tiedon myöhästymisestämme ja odotti meitä lentokentällä. Ensi kosketukseni Kreikkaan tapahtui täydellisessä pimeydessä. Hotellimme on Lefkaksen saarella Nidrillä. Aamun valjetessa raottelin verhoja varovaisesti – Mamma Mia mitkä maisemat meillä on. Parvekkeelta, valtaisalta sellaiselta, aukeaa huikea meri- ja vuoristonäköala. Sillä samalla hetkellä päässäni alkoi soimaan Mamma Mia- elokuvan kappaleita ja valitettavasti se on jatkunut jo pari päivää. Olen löytänyt paratiisin 3,5 tunnin lentomatkan päästä. Taidan jäädä tänne.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
9 Comments
Share :

9 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunista, näyttää tosiaan paratiisilta! Oikein ihanaa lomaa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Nämä maisemat ovat uskomattomat, en uskalla lähteä mihinkään ilman kameraa :)

   Poista
 2. Vaikuttaa ihanalta paikalta! Kiitos matkakertomuksesta :) Käytittekö matkallanne busseja tai osaatko sanoa, kuinka hyvin niillä olisi päässyt hotellilta Nidriin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli todella kaunis. Me kuljimme taksilla ja vuokrasimme hotellillta auton muutamaksi päiväksi. Valitettavasti en muista miten bussit kulkivat hotellilta.

   Poista
 3. Matkaa tuonne miettivänä olisin kysynyt vielä millainen hintataso hotellin ravintoloissa oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintataso ei ollut huokeimmasta päästä, mutta ei myöskään kalliimmasta. Hotellin ulkopuolella on hieman halvemmat hinnat.

   Poista
  2. Kiitos vastauksistasi :)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta