Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Vannon Spartanin nimeen


Hellan ja kahvakuulan välissä -projekti on loppumassa, mutta kuntoilulle ei suinkaan ole käymässä niin.  Olen monesti kirjoittanut miten koukussa olen kuulailuun ja tämä pätee edelleenkin.

Kahvakuulatunneilla vaihtoehtoina on ollut monenlaista kuulaa ja olenkin saanut kokeilla mikä sopii parhaiten omaan käteen.

Alkuun kuljetin mukanani 8 kg "Isäntä"-kuulaa, joka on sellaista pientä mallia ja koska kuula on maalattu kokonaan, seurauksena oli roponen pinta, joka ei tunnut kämmeneen hyvältä. Kokeilin myös neopreenikuulia, jotka eivät sopineet käteeni alkuunkaan. Neopreenillä päällystetyn kahvan kanssa tuloksena olisi ollut rannevamma. Ote ei liukunut tarpeeksi hyvin. Tästä samaisesta syystä en myöskään ole uskaltanut käyttää käsineitä kuulaillessa. Sitten oli iso liuta kuulia, joissa kahva on kolmionmallinen eikä siitä syystä ole sopiva kaikenkokoisille käsille, puhumattakaan kahden käden mahtumisesta.
Kun ensimmäisen kerran sain käteeni Russian kuulan - paluuta ei ollut. Kuulat soveltuvat mitoitukseltaan kaiken kokoisiin käsiin, ja niiden vakaan ja suoran pohjan ansiosta treeni on helpompaa. Russian Original kahvakuulat kestävät harjoittelun, niin sisällä kuin ulkona. Tästä syystä päädyin hankkimaan kotikuulailuun nämä. Meinaan kiikuttaa ne kesämökille ja treenailla merenrannassa aamuisin. Ainakin ajatustasolla ihan loistava juttu.

Mietin pitkään olisinko ottanut Spartanille uutuutena tulleet Russian vinyylikuulat, mutta mökkikäytössä metalliset kestävät paremmin. Sisäkäyttöön nuo vinyylikuulat olisivat olleet ehdottomat.Lisäksi sain kuulien mukana Spartanin rannesuojat, jotka ovat kuulailussa must-juttu. Nämä eroavat normaaleista suojista tukien ansiosta eli ranne pysyy paremmin oikeassa asennossa treenatessa ja samalla tukee sitä. Rannesuojat myös suojaavat rannetta, kun kuula heilahtaa sitä vasten.Kuvassa olevan kirjan olin tilannut jo aiemmin ja sen kanssa sekä tunneilla valokuvattujen ohjelmien perusteella on mukava jatkaa kuntoilua kesälläkin.

Kotonamme on siis uudet hienon väriset "sisustuselementit", jotka toivottavasti eivät jää vain sisustuselementeiksi, vaan pitävät lihaskuntoni hyvänä myös kesällä.

Toisilla on pihallaan puutarhatonttuja ja minulla kahvakuulia. Kerron sitten kesällä, miten kuulat ovat heiluneet mökillä.                                                                                                
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta