Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kolmården


Puolen tunnin ajomatkan päässä Norrköpingistä on Kolmården - pohjoismaiden suurin eläinpuisto, jonne suuntasimme perjantainaamuna heti aamiaisen jälkeen.

Eläinhulluna kaikki suloiset ja vähemmän suloiset otukset tuli kuvattua, mutta jätetään ne kuvat kotialbumiin. Tässä muutama otos - mangusti on yksi hauskimmista otuksista. 

Suosikkieläimeni keskellä ylhäällä - mangusti
Alue jakautuu kuuteen alueeseen - eläintarha, safari, Marine World, Tiger World, Bamsen Maailma ja Wild Camp ja jotta nämä kaikki ehtii käydä läpi vaatii sen vähintääkin kokonaisen päivän.Maailman ensimmäinen villieläinpuiston köysirata avattiin vieraille vuonna 2011. Köysiradan vaunussa pääsee todella lähelle eläimiä kaikkialta maailmasta, kuten leijonia ja karhuja. Safari on Kolmårdenin kaikkien aikojen suurin investointi. Vaunussa voi valita kielivaihtoehdoksi myös suomen. Köysirata korvasi autolla ajetun safarin, jota on tehty niin kauan kuin muistan. Hymy oli herkässä lapsilla, kun kauan kaivatut kirahvit nähtiin. Safarin kesto on lähes 30 min.

Delfiininäytöksiä on 3 päivässä, kesto on n. 30 min. Ajoituksemme oli täydellinen, kun tulimme safarilta otimme muutaman juoksuaskelen Marine Worldin suuntaan ja pääsimme sisään ilman minkäänlaista jonotusta ja vielä eturiviin. Tämä oli lasten eniten odottama juttu Kolmårdenissa ja kuulemma se oli vielä hienompi kuin mitä odottivat. Niinhän se oli minunkin mielestäni.


Bamse vietti 40-vuotissyntymäpäiviään juuri tänä viikonloppuna eli luvassa oli synttärikekkereitä ja mukavia ekstroja. Synttärijuhlilla tietysti ongittiin yllätyksiä ja tavattiin Bamsen ystäviä.

Kolmårdenin alueella on monta eri ruokaopaikkavaihtoehtoa. Valitettavasti emme taaskaan muistaneet sitä, vaan jäimme Marine Worldin alueelle jonottamaan ruokaa. Olisi kannattanut jatkaa matkaa hieman eteenpäin, näin ruoan olisi saanut jonottamatta. Aika monella on omat eväät mukana kylmälaukussa ja laukku portilta vuokrattavissa kärryissä. Piknikpaikkoja on runsaasti, joten ei tämäkään ole huono vaihtoehto, jos siihen on mahdollisuudet.

Ostospaikkoja on myös useampia, joista saa ostettua toinen toistaan suloisempia pehmoeläimiä, kirjoja, vaatteita ja sadeviittoja, jos sade sattuu yllättämään. Meidät yllätti täydellinen helle, en olisi uskonut, mutta myöhään iltapäivällä minäkin yritin jo etsiä varjoista paikkaa.

Kaiken kaikkiaan ihana päivä sekä lapsille että aikuisille.

Matka on toteutettu yhteistyössä Visit Swedenin kanssa

Matkasta kirjoitettua -
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta