Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Norrköping


Olemme tulleet eilen lentäen Flybellä Helsingistä Norrköpingiin ja kun kyseessä on tälläinen pikaloma, lento oli hyvä vaihtoehto, hinnatkaan eivät päätä huimaa.

Lentokentällä meitä odotti vuokra-auto, jolla hurautimme keskustaan Best Western Princess -hotelliin. Pienten ongelmien jälkeen saimme huoneeseen 2 varavuodetta ja totesimme huoneemme olevan yhtä isoa sänkyä, pääsimme viemään tavarat ja nauttimaaan myöhäisen illallisen hotellimme ravintolaan. 

Ennen sänkyjen levistystä  ja sen jälkeen yhtä vuodetta
Olemme aikaisemminkin käyneet Kolmårdenissa, mutta olemme aina yöpyneet Kolmårdenin omassa Vildmarkshotellissa, joten Norrköping on jäänyt täysin vieraaksi. Hotellimme sijaitsee aivan keskustassa ja aamiaisesta päätellen nauttii erittäin suuresta suosiosta lapsiperheiden parissa.

Huoneet ovat siistit, mutta jo hieman elämää kokeneet. Erityisesti ilmastointi olisi ollut kova sana, koska helleaalto saavutti Norrköpingin. Aamiainen oli hyvä, mutta koska hotelli todellakin nauttii lapsiperheiden suosiosta, on syytä varautua vauhtiin ja vaarallisiin tilanteisiin.

Hotellin alakerrassa oleva ravintola La Uva oli nopein vaihtoehto saapuessamme iltasella Norrköpingiin. Tässä vaiheessa minunkaan turnauskestävyyteni ei ollut valmis koetukseen "lasten kanssa gourmeeta" - liian myöhään ja liian väsyneitä pikku ihmisiä. Onneksemme la Uva osoittautui kivaksi tapas-ravintolaksi, jonka palvelu oli mutkattoman hyvää. Nautimme tapaslajitelman, kymmenen erilaista tapasta. Lapset saivat rakentaa omistajan kanssa omat alkudrinkkinsä ja aikamoiset mansikkadrinksut tekivätkin. Siis meidän onnemme, että ravintolassa oli hiljaista silloin.


Hotellista ei ole matkaa Kolmårdeniin kuin vaivaiset 30 minuuttia ja suuri osa matkasta on kaunista merenrantatietä eli jos hellepäivä sattuu matkapäiväksi, simmarit mukaan. Me tietysti unohdimme ne hotellille. Matkan varrella oli myös muutamia B&B paikkoja, jotka olisivat saattaneet olla kiinnostavia majapaikkoja.

Matkasta kirjoitettua:Matka toteutettu yhteistyössä Visit Swedenin kanssa.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta