Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pappa Grappan herkkuja


Kolmårdenin koko päivän kävelyn jälkeen olimme ansainneet hyvää ruokaa ja aina välillä vaistoni osuu oikeaan. Ilman sen suurempia tutkimuksia valitsin ravintolaksi Pappa Grappan, joka oli kävelyetäisyydellä hotellistamme.

Pappa Grappalla on 2 ravintolaa – pizzeria sekä a la carte –ravintola. Näistä valitsimme a la carte –ravintolan. Jälkikäteen selvisi, että pizzojakin olisi saanut gluteenittomana, ehkä sitten ensi kerralla.

Pappa Grappalla on alkujaan ollut italialainen omistaja, mutta nykyään omistaja on ruotsalainen. Upeassa ilta-auringossa oli mukava istahtaa terassille ja nauttia lasillinen niin ansaittua kuohuvaa. Nimensä mukaisesti ravintolalla on huikea grappalista, mutta ne jäivät nyt maistamatta.

Pikku kulinaristeille ei ollut omaa listaa, mutta tarjoilija ilmoitti että lasagnea ja erilaisia pasta-annoksia ilmestyy pyynnöstä pöytään myös listan ulkopuolelta. Amuse bouche oli ihana friteerattu riisipallero juustokastikkeella. Alkuruoaksi nautimme antipastolajitelman ja vitello tonnaton. Pääruoaksi tonnikalaa ankkarisotolla ja vasikkaa. Lieneekö Kolmårdenin aurinko syyllinen, mutta kaikki maistui erinomaiselta, mukaan lukien lasten lasagne ja pasta carbonara. Iso Muru kehui tonnikalaa ja ankkarisottoa suorastaan ylitsevuotavasti, eivätkä sanat olleet turhia. Ravintolan hinnat eivät ole huokeimmasta päästä, mutta annokset eivät myöskään ole mitään pieniä piperryksiä vaan erittäin runsaita. Niin runsaita, että Pikku Muru pääsi nauttimaan vasikastani.

Tarjoilu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Saimme hyvän vinkin paluumatkalla lounaspaikaksi, saa nähdä ehditäänkö.

Jos matkustatte Norrköpingin suunnalla, käykää ihmeessä testaamassa tämä paikka.Nyt matka on jatkunut jo kohti Vimmerbytä ja Astrid Lindgrenin maailmaa. Autossa pyörii äänikirjana Astrid Lindgrenin Marikki. Takapenkillä on täysin hiljaista ja kaikki kuuntelevat satua – ei hassumpaa.  Äänikirjoja pitää hommata enemmän automatkoja varten.Matkasta aiemmin kirjoitettua -


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta