Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kotigrillin hampurilainen ja lisää maalia


Hieman hiljaista täällä blogissa, mutta remontointi vaati voimia ja tietokone on pysynyt kiinni. Facebook-päivityksiä on niin helppo tehdä näin kesäisin, mutta aina tuntuu olevan väärä ajankohta tietokoneen avaamiselle.

 


Remontti on siis edistynyt hyvin. Iso Muru on rakentanut 2 sänkyä ja minä olen maalannut: naulakoita, pöytiä, tuolia, lipastoa, kenkätelinettä, ikkunan karmeja, listoja, huussia, keittiön kaappien vetimiä ja montaa muutakin mm. itseäni. Värivalikoima on ollut pettämättömän yksitoikkoinen: mustaa ja valkoista. Lähinnä niin, että mustaa ulos ja valkoista sisään. Mitään uutta ei ole ostettu, vaan vanhaa tuunattu ja varastoa penkomalla on löydetty sopivaa kalustoa mökille. Ajatus siitä, ettei mitään uusia kalusteita tarvitsisi ostaa on mielestäni loistava ja laittaa samalla luovuuden peliin.

Tuo allaolevan Marimekon kangas on vilkahtanut blogissa aikaisemminkin, kurkkaahan täältä missä käytössä. Jakkara sai eilen uuden maalipinnan ja nyt pähkäilen pitäisikö sängynrunko myös maalata. Todennäköisesti se muuttuu valkoiseksi viimeistään huomenna.Ihan ruoatta ei ole oltu, mutta edelleen ruoanteko on poikkeuksellisesti sivuosassa. Ei tässä kuitenkaan koko kesää meinata remontoida, joten tilanteeseen on tulossa muutos. Viime viikolla teimme kesän ensimmäiset hampurilaiset ja ne maistuivat TÄYDELLISILTÄ.Kotigrillin hampurilaiset

Pihvit:
Hyvälaatuista jauhelihaa
Suolaa & pippuria
Ketsuppia 
Dijon sinappia
Öljyä paistamiseen

Väliin
Valkosipuli-piparjuurimajoneesia
Grillattua halloumijuustoa
Suolakurkkua
Kevätsipulia
Salaattia

Sämpylät

Valkosipulimajoneesi tehtiin remontin keskellä Hellmansin majoneesista, joukkoon reilusti valkosipulia ja raastettua piparjuurta 2 tl.Ulos on kylvetty nurmikkoa ja nyt soisi sadetta tulevaksi (yöaikaan). Päivät nautimme näistä maisemista, Luvian auringosta ja bongailemme merikotkapariskuntaa, joka lentelee poikasensa kanssa tässä meidän lähistöllä. Huomenna ehkä uskaltaudun sivistyksen pariin sen verran, että haen Luvian torilta kalaa. Ihana Suomen suvi!

Hellan ja viinilasin välissä facessa aktiivisempana näin kesäaikaan, joten käyhän tykkäämässä.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta