Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Musiikillisia herkkuhetkiä Porissa


Tuntuu kuin toistaisin edellistä postausta, mutta musiikkitarjonta sentään vaihtui - ilma ei. Lauantain Pori Jazzin konsertti oli musiikillisesti jälleen loistava. Ehdottomana suosikkinani Eric Burdon & The Animals. Kun House of the rising sun kajahti ilmoille oli fiilis huipussaan. Niin suuri kappale sai kyyneleet silmiin. Illan pääesiintyjä Earth, Wind and Fire sai uitetun yleisön, mutta tanssitti hiteillään ilon irti - ehkä kuitenkin hieman säästöliekillä.

Kukaan ei kuitenkaan huomannut kyynelehtimistäni, koska satoi, satoi, satoi ja satoi. Paljain jaloin tanssiminen nurtsilla näissä lämpötiloissa ei tainnut olla kovin viisasta ja sen huomasi aamulla äänestä.


Pikniksalaattina tällä kertaa perunasalattia, ilmakuivattua kinkkua, mozzarellaa, mansikoita, nektariineja, basilikaa ja salaattia. Tällä kertaa salaatti saattiin syötyä ennen sateiden alkamista.Jälkiruoaksi brietä, mansikoita ja samppanjaa


Eric Burdon & The Animals


Viralliseksi festariasuni: jätesäkki ja kertakäyttösadetakki

Tänään Kirjurinluodolla esiintyi mm. Iiro Rantala sekä Vesa-Matti Loiri. Molemmat olivat loistavia. Loirin keikka oli vielä paljon parempi kuin ajattelinkaan. Yllätysesiintyjänä Loirin kanssa lavalla käväisi myös Samuli Edelman laulamassa dueton Tuomittuna kulkemaan. 
Tänään lapset pääsivät taas mukaan jazzailemaan. Sunnuntaita on perinteisesti pidetty ns. perhekonserttipäivänä rauhallisemman menonsa vuoksi ja lapsiperheitä olikin joukossa paljon.

Tänä vuonna ilmat eivät suosineet, mutta kun musiikki on hyvää pysyy fiilis korkealla sateistakin huolimatta. Asennekysymys koko juttu!

Piknikvarustusta tälle päivälleQuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta