Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Muumi Seikkailu Muutto


Arabian Muumi-astiasarja täydentyy uudella Muumi Seikkailu Muutto -sarjalla. Harmaa-musta-valkoista sarjaa värittävät vaaleanpunaiset yksityiskohdat. 

Muumeissa on jotakin äärimmäistä sympaattisuutta ja vaikka ikääkin on kertynyt (sekä Muumeille että minulle), niin rakastan hahmoja edelleen yhtä paljon kuin lapsenikin. Sitä paitsi katson yhä Muumeja televisiosta :) Uudessa Muutto-sarjassa on minulle mieleiset värit ja eiköhän näitä mene lahjapakettiin viimeistään jouluksi. Nuo purkit olisivat ihanat lastenhuoneiden pöydille aarrepurkeiksi tai lasten omiksi piparipurkeiksi.Tarina astioiden takana

Muumilaaksossa tapahtuu kummia. Kaikki muurahaisista Vilijonkkaan pakenevat Muumilaaksosta. Neuvokkaat Muumipeikko ja Niiskuneiti päättävät selvittää, mihin Muuminlaakson asukkaat ovat matkalla ja mitä he pakenevat. Heille selviää, että taivaalla leijuu päivä päivältä kasvava pyrstötähti, joka iskee maahan aivan pian. Muumiperhe päättää paeta muiden mukana ja pakata mukaan tärkeimmät tavarat. Kiireen vilkkaan mukaan kerätään kaikki tärkeimmät eli kakku ja vähän muutakin.

Tarina saa kuitenkin onnellisen lopun. Luonnonvoimat yhdessä korjaavat tilanteen ja pyrstötähden isku maahan väistyy. Seikkailun päättyessä kukin Muumiperheen jäsenestä iloitsee onnellisesta lopusta tavallaan – Muumipeikko kirjaa lukien ja Muumimamma ruusujaan hoitaen. Kakku taisi kuitenkin tulla syödyksi jo luolassa ennen ilon juhlaa. Eihän moisesta draamasta olisi muuten selvinnytkään!
Muumien positiivisesta asenteesta ja elämänmyönteisyydestä voivat ammentaa inspiraatiota niin aikuiset kuin lapsetkin.QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
8 Comments
Share :

8 kommenttia:

 1. Argh, ei tälläisiä kuvia saisi julkaista...arvaa onko nyt pakko saada nämä kaikki omaan kotiini!! :) Muumeja on jo kaapit väärällään, mutta mielellään annan kodin yhä uusille ja uusille muumiastioille! Rakkautemme on ikuinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanne, suunnittelen juuri varastotilan ottamista apukeittiö käyttöön. Näin saisin astioille tilaa ja aina pari avohyllyäkin johonkin mahtuu. Tyhjä seinatila on täysin yliarvostettua :)

   Poista
 2. Ooooh, ihania! Tämä Muumifani joutuukin siis pian ostoksille taas! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumit on vaan niin huippuja! Ei muutama purkki lisää hyllyllä voi tehdä pahaa... :)

   Poista
 3. Mitä arabia maksoi tästä mainoksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arabia ei maksanut tästä yhtään mitään, mutta minusta oli kiva kertoa lukijoille tulevasta uutuudesta ja tulen vastaisuudessakin kertomaan uusista tuotteista, joita pidän hyvinä.

   Poista
 4. Oooh, taas uusia ihania muumeja! Nämä näyttää kyllä tosi hyvältä, muki on ehkä pakko hankkia ;) Ei niitä olekaan kun n. 45 tuolla kaapissa jo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaisia mukeja pitää olla, kun ei koskaan voi etukäteen tietää millainen fiilis aamulla on. Ja se saattaa olla juuri tuollainen vaaleanpunaisen-mustan-harmaan-valkoinen. Puhumattakaan keräilyarvosta. Eiköhän siinä jo riittävästi perusteluja 46:lle mukille ;)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta