Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pikkuleipiä ja lehmäntatteja


Lyhennetty mökkiviikonloppu takana. Matkalla kotiin yritimme vielä sienestää, mutta huonolla onnella. Missä ihmeessä kaikki sienet ovat? Muutama onneton lehmäntatti löytyi, jotka jalostuvat parasta aikaa kiinalaiseen ruokaan.

Kilpailuhaastetta on taas pukannus ja tällä kertaa aiheena on jälkkärin rakennus belgialaisia Jules Destrooper -pikkuleipiä hyödyntäen. Rouskuttelin tuossa juuri ensimmäisen pikkuleivän ja yllätys oli positiivinen. Kekseissä ei ole mitään ylimääräistä vain ne normaalit pikkuleipäaineet vehnäjauhoja, sokeria, voita, kananmunaa, merisuolaa ja leivinjauhetta. Lisäksi ne maistuivat rouskivan hyviltä. Rapeita vohveleita.Haasteen voittaja saa oman jälkiruokareseptinsä Ravintola Postresin menuun vähintään yhdeksi viikoksi. Lisäksi voittajalle toimitetaan Jules Destrooper ‐lahjakori sekä kahden hengen illallislahjakortti Ravintola Postresiin. Joten luvassa hetki tähtien ravintolassa, jos reseptiikka osuu kohdalleen. Mietintämyssy päähän, lisää rouskutusta ja toivon mukaan makunystyrät alkavat viestittää aivoille jotakin kiintoisia ajatuksia.

Tällä viikolla on luvassa muutakin jännittävää, ihan outoa ja uutta minulle. Siitä en voi kertoa vielä, mutta tulette näkemään sen myöhemmin. Vähän jännittää!

Nyt pitää lähteä kattamaan pöytää, jotta näkee millaista lehmäntatti kiinalaista Iso Muru on loihtinut.

Mukavaa alkavaa viikkoa ihanaiset!

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta