Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lasten synttäreillä


Makaan voipuneena sohvan nurkassa, joskus lasten synttäreiden järjestäminen imee mehut äidistä, vaikka ohjelmaa ei itse järjestäisikään. Pikku Murujen synttärit ovat olleet jo kesällä, mutta kaverisynttärit ovat jääneet pitämättä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten synttärit pidettiin tänään. Synttärit pidettiin ekaa kertaa Sun tanssistudiolla, jossa ihana Kaisa tanssitti lapsia. Ensin tyttöjen synttärit ja sitten poikien heti perään. Ihan paras paikka, tytöt tanssivat melkein 1,5 tuntia discotanssia hymy huulillaan ja oppivat niin helposti kaiken. Pojat ja muutama tyttö tanssivat lähes yhtä pitkään hip hoppia. Välillä vähän kakuteltiin ja taas tanssittiin. Liikunnalliset synttärit ovat parhaita ja miten ihanalta liikunan ilo näyttääkään lasten kasvoilla.
Laitan teille reseptejä näistä niin helpoista, mutta välillä jo ainakin minulta unohtuneista lasten herkuista; riisisuklaa, kookospallot ja lihapullapasteijat, kunhan tokenen täältä sohvan nurkasta ylös. Tein muuten tänään jännän huomion. Olen tilannut ja välillä tehnytkin fantasiakakkuja lasten synttäreille. Kakkuja on kulunut aina aika vähän. Nyt päätin tehdä perinteisen kinuskikakun vadelma-mansikkajogurttitäytteellä ja kakut katosivat niin, etten meinannut silmiäni uskoa. Mitäköhän tästä pitäisi ajatella...

Ja ... so last season... cocktailtikut olivat lasten suurinta herkkua. Joskus so last season -jutut taitaa olla parempia kuin pussillinen uusia, vai miten se meneekään.


Sun Tanssistudion herttainen Kaisa


Ihanaa viikon alkua!                                                                                                    
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta