Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lohikeitto 20 minuutissa video - yhteistyössä Fiskarsin kanssa


Kun sain Fiskarsilta postia, jossa kysyttiin kiinnostusta heidän blogilähettilääkseen, oli vastaus itsestään selvä - kyllä. Fiskars kuuluu jokapäiväiseen elämäämme keittiössä, lastenhuoneissa ja puutarhassakin. Toivottavasti Fiskars ei koskaan luovu oranssista väristä, niin paljon se merkkiin kuuluu. Oranssit sakset - voi mitä kaikkea niillä onkaan tehty... niin hyvässä kuin pahassa ja lapseni jatkavat perinteitä.

Nyt sain kokeiluun ison kasan Fiskarsin Functional Form -keittiötuotteita. Ennestään minulla on ollut jo kyseisen sarjan puukkoja sekä mattapintaiset aterimet.

Joukossa oli nerokkaita juttuja, kuten kolmeen asentoon lukittuva raastin. Samaista raastinta löytyy myös karkemmalla terällä sekä säiliön kanssa. Se toimii kuin unelma, varsinkin kun vertaa edelliseen äidiltäni saatuun 70-lukulaiseen. Todelliseksi tilaihmeeksi paljastunut siivilä, joka menee kasaan tarvittaessa. Kukapa ei kaipaisi lisätilaa kaapeihinsa ja minä erityisesti mökille. Sitruspuristin, jonka kuminen reunus kerää siemenet ja mehu jää pohjalle. Non-stick kaulin vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, saattaisi toimia paremmin kuin 20 vuotta vanha puukaulimeni. Paljon on vielä kokeilematta ja kerronkin niistä myöhemmin lisää.

Tein jo aikaisemmin Fiskarsin kanssa filmipätkän englanniksi kansainväliselle sivustolle. Nyt vuorossa oli kotitekoinen filmi: ilman ammattikuvaajia, studio-oloja, mikrofoneja. Oli vain mieheni, oma kamera, oma keittiö ja minä tekemässä kalakeittoa.


Tässä todellinen "behind the scenes" -kuva. Huomatkaa lähes ammattilaistason varustus kuvauspaikan valaistuksessa.Tällä kertaa tarkoituksena oli tehdä 20 minuutin helppo kotiruoka. Kalakeittoa ei välttämättä ajatella nopeaksi ruoaksi, mutta niin se vaan tehdään 20 minuutissa eli nopeaa arkiruokaa ja erittäin terveellistä sellaista. Jos aikaa on enemmän, silloin kannattaa tehdä kalaliemi itse.

Tässä siis elämäni toinen filmijulkistus, tällä kertaa suomeksi. Ei meillä ennen tätä filmiä ole keitto koskaan pöhissyt, mutta tässä filmissä näyttää pöhisevän :)


Lohikeitto

2 rkl oliiviöljyä
1 sipuli hienonnettuna
50 g piparjuurta
4 perunaa pieninä paloina
3 porkkanaa pieninä paloina
3 dl kermaa
4 dl kasvis- tai kalalientä
suolaa
1/2 sitruunanmehu
n. 600g kirjolohifile
1 dl tilliä hienonnettuna

Kuullota sipuli ja piparjuuri öljyssä, lisää perunat ja porkkana ja sekoittele hetki. Lisää kasvisliemi, kerma ja suola. Anna hautua noin 10 minuuttia, kuitenkin niin että kasvikset ovat lähes kypsiä. Tällä välin poista fileestä ruodot ja kuutioi se. Lisää sitruunamehu ja kalakuutiot. Hauduta vielä viisi minuuttia. Tarkista kypsyys ja suola. Lisää tilli joukkoon juuri ennen tarjoilua
------------------------Kannattaa tsekata Fiskarsin facebook-sivut. 
Luulen, että lähiaikoina tulee kilpailu, jossa voi voittaa mukavia palkintoja.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta