Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Matkalla pohjoiseen - Scandic Oulu


Taas mennään, jos kerran lumi ei tule luokse, niin lähdetään sitten lumen luokse. Laskettelu ei ole helpoin harrastus, kun asuu lounais-suomessa - lyhyt kausi, jos sitäkään. Onneksi Ylläkseltä voi hakea vauhtia, ehkä pian alkavaan kauteen.

Pysähdymme aina nukkumaan hyvät yöunet vähentääksemme takapenkin kitinää. Tällä kertaa pysähdys oli Oulun Scandicissa.

Moderni Scandic Oulu sijaitsee aivan Oulun keskustassa Stockmannia kulmittain vastapäätä. Tärkeä asia mainita, koska matkalla pohjoiseen on aivan välttämätöntä poiketa Stockmannille ja hakea unohtuneen Scrabblen lisäksi iso kassillinen joulukoristeita -70% alella. Iso Muru mutisi jotakin tilan vähyydestä, mutta jaloissani oli juuri joulukoristeiden kokoinen kolo. Naiset varmaan ymmärtävät asian oikein hyvin.

Aikuisten makuuhuone


Lasten lisävuoden ja välioven takana meidän huone
Lasten lemppari keinutuoli
Herkuttelua illaksi
Meillä oli erittäin tilava huone tai oikeastaan kaksi huonetta, jotka oli erotettu väliovella. Molemmissa huoneissa oli televisiot ja tämä on aina suuri riemunaihe lapsille. Eihän sitä ehditty katsoa kuin pieni hetki aamulla, mutta silti iso juttu.

Pikku Murun unikaveri CrocoModou
Suurin yllätys, jota en osannut heti pimeässä arvata oli parveke. Meillä oli koko huoneiston levyinen lasitettu parveke merelle päin. Hulppeat näkymät, pakkasta oli vain sen verran, että parvekkeella ei oikein viihtynyt. Kesällä aivan upea lisä huoneelle!

Aamiainen oli perushyvä. Ei mitään erikoisuuksia, mutta lähes kaikkea perushyvää. Jännä juttu, missään muualla en juo appelsiinimehua, mutta hotellin aamiaisella haluaisin aina tuorepuristettua appelsiinimehua. Valitettavan harvasta paikasta sitä kuitenkaan saa.

Kaiken kaikkiaan oikein mukava hotelli, lasten leikkipaikka on alakerran aulassa ja kuntosalikin löytyy. Myöhäisen saapumisen vuoksi Oulun pysähdyksemme pitävät yleensä sisällään nopean ruokailun, hyvät yöunet, aamiaisen ja sitten taas ajetaan, kunnes päästään Pellon Vihreälle Pysäkille ja seuraa pakollinen pysähdys. Ihana Seita-Shopin sisustuskauppa on pakko katsastaa joka kerta. Nyt mentiin nopealla pysähdyksella (Iso Muru mutisi taas jotakin tilasta), mutta muutama juttu jäi vaivaamaan ja paluumatkalla on varmasti pakko pysähtyä uudelleen. Autossa on ainakin pari tyhjää koloa paluumatkalla...

Näkymä Oulun yli merelle
Scandic Oulu

Hotellin palvelu ****
Aamiainen ***
Huone ****

Muuta huomioitua:
- Tilava huone, kaksi makuuhuonetta väliovella
- Lämpimästä parkkihallista suora käynti hotellille

------------------------------------------------
Scandic Oulu, Finland

Hotel Service ****
Breakfast  ***
Room ****

Notice:
- Spacious room, two bedrooms with communicating door
- Warm parking area connected with the hotel
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa teille :) Outi

  VastaaPoista
 2. Kiva. että olet viihtynyt Oulussa. Näin perusoululaisena en edes aluksi tajunnut, missä hotellissa olit... Ja hyvää loman jatkoa. Kyllä sieltä jalkatilasta aina joku kolo löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manta, viihtyisimme pidempäänkin, mutta kun aina on kiire ylös tai alas. Pitäisi varmaan jonakin kesänä tulla pidemmäksi aikaan tapaamaan tuttuja ja ihastelemaan kaupunkia paremmin ajan kanssa. Samaa mieltä minäkin olen, ei niin ahdasta voi olla :)

   Poista
 3. Keitetty kananmuna on yksi parhaista hotelliaamiaisen laadun indikaattoreista. Jos muna on kylmä ja keltuaisen ympäriltä vihertävä, kaikki muukin aamiaispöydässä on vähän sinnepäin. Mutta jos tarjoilupöydältä löytyy lämpimiä 4-5 minuutin munia, muukin aamiainen on yleensä kohtalaisen laadukasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimiä munia nautittiin, eikä vihertäviä rinkuloita esiintynyt eikä aamiaisessa todellakaan ollut mitään vikaa, *** vain siksi, että siinä ei ollut mitään erityistä ekstraa. Onneksi tuollaisiin vihertäviin muniin ei enää nykyään törmää hotelleissa vai törmääkö sittenkin?

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta