Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Me&i


Perjantaina on edessä mukava ja erilainen yhteistyöjuttu me&i´n 10-vuotisjuhlan kunniaksi. Tämä yhteistyö menee kategoriaan positiivinen 40 kriisi, jota kerroin nauttivani tänä vuonna. Ylitän taas itseni ja olen tällä kertaa mukana muotinäytöksessä. Mitäköhän muuta mukavaa tämä vuosi tuo tullessaan? Mukaan on valittu lisäkseni Uudenkuun Emilia, Mami Go Go´n Minttu ja Prinsessanoppi-lapetiteprincesse´n Elisa

Sneak peek uuteen mallistoon

Tampereelle kokoontuu perjantaina 200 me&i edustajaa tutustumaan 10-vuotisjuhlamallistoon, joka esitellään silloin ensimmäistä kertaa. Paikalle saapuvat myös me&i omistajat ja perustajat Helene Nyrell ja Susan Engvall.


Sneak peek uuteen mallistoon
Jos me&i on vieras merkki, niin se saattaa johtua siitä ettei perheessä ole lapsia.
Me&i on ruotsalainen muotiyritys, joka valmistaa ja myy kotikutsuilla mukavia ja mielestäni tosi kauniita vaatteita lapsille ja vähän vanhemmillekin. Vaatteiden värit ja mallit luovat me&i:lle sen tunnusomaisen tyylin. Meillä on käytetty tämän merkin vaatteita paljon, mutta eniten lapsilla. Voin siis allekirjoittaa sivuilla mainitun laadukkuuden. Onpa minunkin vaatekaappiini eksynyt muutama tunika. Nykyään me&i´lla on jo aika laaja naistenmallisto, joten odotan mielenkiinnolla millaisia uutuuksia on luvassa tälle kaudelle.

---------------------------

Susan Engvall ja Helene Nyrell perustivat me&i:n keittiöpöydän ääressä Barsebäckissä, Skoonessa, vuonna 2004. Tällä hetkellä yhtiön liikevaihto on 200 miljoonaa kruunua (SEK) ja se toimii viidessä eri maassa. Yli 750 myyjää tekee brändiä tunnetuksi ja esittelee vaatteita asiakkaiden kodeissa.
Me&i julkaisee uudet lasten- että naistenmallistot kahdesti vuodessa.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta