Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Valon kaipuuta


Pitäsikö joulukoristeet jo ottaa pois? En suostu, enkä halua - eilisen pimeydessä ajattelin, että niitä voisi pitää toukokuuhun saakka. Kuusenkin neulaset ovat myötätunnosta pysyneet kiinni oksissa eli senkin puolesta sitä voisi pitää vielä pitkään.
Joulun odotus pelasti pimeydeltä, mutta kun arki alkaa ja sama pimeys jatkuu, alkaa nuppi olemaan kovilla. Mahtaneeko kirkasvalokaan pelastaa valtaisalta väsymykseltä joka tuntuu vyöryvän ylle aamulla, päivällä, iltapäivällä, illalla, mutta onnekseni myös yöllä. Tuntuu kuin eläisi harmaan verhon sisällä. En edes enää muista miltä auringonpaiste näyttää. On siis sanomattakin selvää, että kaipaan lunta tai etelän lomaa.Pikku Murut leikkivät ulkona normaaliin tapaan, mutta kun kolina käy portaissa, marssitan koko jengin pesuhuoneeseen riisumaan, jotta en näe ulkoilun seurauksia. Käyn sitten seuraavana aamuna noutamassa seuraukset pesuhuoneesta ja heitän ne suoraan koneeseen. Näin säästän hermojani. Miksi hermostua likaisista vaatteista, onhan näillä keleillä täysin mahdotonta leikkiä siististi, varsinkin kun kiipeilee puuhun, makaa ojassa tai leikkii piiloa pellolla. Kone käy joka päivä, vähintään kaksi kertaa. Hetivalmis kiuas on saanut myös toisen merkityksen - sauna on iso kuivauskaappi (puhtaille vaatteille).

Kaivoin viherjuomajauheen esiin ja ajattelin tilata vielä pari purkkia lisää, siltä varalta jos lunta ei tule tänä talvena. Viherjuoman pitäisi sisältää kaikkea terveellistä ja energisoivaa, joten taidan lisätä annostustani sallituun kolmeen lasilliseen päivässä. Kaikki keinot ovat tarpeen ja nyt on pimeyden aiheuttama hätätila. Jännä juttu, että ekaa kertaa minusta tuntuu etteivät punaviini ja suklaa auta tähän. Turkkilainen jogurtti ja granaatinomenansiemenet tuntuvat paremmalta vaihtoehdolta. Tämä on vakavaa.

Valoa alkavaan viikkoonne!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta