Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Hillitön helmikuu kuntoilustartti 2014


Tipaton tammikuu on so last season, mutta hillitön helmikuu on stylish. Vauhdissa ollaan ja kuntoilu on saatu käyntiin. Talvikausi on ollut jämähtänyttä aikaa, kävelylenkkejä lukuunottamatta. Tällä viikolla on startattu kahvakuula, kiertoharjoittelu ja Cxworx. Kaksi näistä oli ekan kerran kokemuksia ja hyviä sellaisia. Treenin jälkeinen olo on huikea, paitsi autosta noustessa, reidet eivät ole pysyneet pääkopan mukana tässä aloituksessa.

Huomenna jatketaan lenkkeilyllä. Nastarit on vieläkin hommaamatta ja vanhat Asicset sanovat pian sopimuksen irti, mutta jos sitten keväällä hommaisi uudet tossut, kevyet ja inspiroivan väriset. Lupasin myös Pikku Muruille, että jos tulevat minun kanssani lenkille, niin saavat kunnon juoksutossut. Olisikohan näissä tarpeeksi inspiraatiota ja väriä?

(Edit: Palasin juuri lenkiltä. Pitää sittenkin hommata nastarit, eihän tuolla pysy pystyssä ilman)

Pähkäilin eilen, että mikä ihme saa jämähtämään kotiin, kun tietää miten järjettömän hyvä olo treenin jälkeen on. Lähteminen on selkeästi helpompaa, kun olen luvannut jollekin mennä tai kun teen itselleni lukujärjestyksen, jää turha arpominen pois. Aamut ovat minulle helpoimpia aikoja liikkua, iltaisin lähteminen on vaikeampaa ja lasten harrastukset ajoittuvat sinne. Onneksi löysin kuntoilupaikan, jossa aamutunteja on todella hyvin. En vain pidä noista jäsenyysjutuista, koska kesäkuukausien aikana haluan tehdä ihan jotakin muuta kuin olla sisällä. Keväällä alkaa Strömsön kunnostus ja kuokka alkaa heilumaan kasvimaalla (joka siis tehdään). Siitä tulee kunnon hyötyliikuntaa ja iltasella voi hakata halkoja, jos ylimääräistä energiaa löytyy. Aikamoinen ikävä on jo näitä maisemia ja vakkariaamiaistani.Yritän myös jälleen katsella lautaseni sisältöä hieman kriittisemmin. Iso Muru on tehnyt kahtena päivänä thaimaalaista kanaa cashewpähkinöillä ja voisin elää sillä vaikka viikon, niin hyvää se on. Resepti huomenna blogissa.

Tavoitteet on asetettu ja tiukalla treenillä sekä oikealla ruokavaliolla pääsen toivon mukaan haluttuun tulokseen. Saapi nähdä miten itsekuri riittää. Hillitön helmikuu on joka tapauksessa aloitettu. Hellan ja kahvakuulan välissä -projektini viime vuodelta antoi loistavan lähdön ja vaikka sen jälkeen on hieman pakitettu, niin taas jatketaan.                                                                                      
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. No sitä reseptiä odotellessa….;)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän herkullinen kuva!
  Tsemppiä liikuntoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaipaan jo tuota aamiaisnäkymää ihan järkyttävän paljon. Mökillä aamu alkaa aina paremmin :)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta