Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Vohvelihimotukseen vohvelirauta


Te jotka seurailette Hellan ja viinilasin välissä tapahtumia facebookin puolella, tiedätte, että hirveän vohvelihimotuksen seurauksena lähdin torstai-iltana ostamaan vohvelirautaa. Miten sitä onkin päässyt tähän ikään omistamatta moista kojetta, kun turhempiakin laitteita on kaapissa.

Gigantti oli juuri mennyt kiinni, joten suuntasin Prismaan ja hyllyssä odotti alekampanjan alle joutunut vaaleanpunainen vohvelirauta, rosanauhakampanjaan tehty. Käytin hyllyjen välissä reilut 10 minuuttia vertaillen alelöytöäni muihin vastaaviin tuotteisiin. Wilfan etuna olisi ollut 6 sydäminen, isompi vohveli, kun tässä on 5 sydäminen pienempi. Visualistina ajattelin taittamisen olevan helpompaa/kauniimpaa tuossa 6 sydämisessä. Nyt ei sitten taitella, koska otin pienemmän 5 sydämisen. Tyttäreni lievästi sanottuna painosti minut ostamaan kerrankin jotakin muuta kuin mustaa tai valkoista.

Tämä vaaleanpunainen kaunotar ilmoittaa, kun vohveli oli valmis ja uuden sai laittaa heti tulemaan. Harjoituskappaleita syntyi lähes koko satsillinen, taisi siellä oli yksi lähes mallikelpoinenkin.Siikaherkkusalaattia ja vohvelia
Naurettavinta on, että menin hakemaan ainoastaan vohvelirautaa ja kermaa, mutta mukaan tarttui vähän muutakin. Miesten osaston ohi mennessäni, näin silmäni sivunurkasta -70% lapun ja sellainen vetää magneetin lailla puoleensa. Kaikki lasketteluvaatteet olivat  -70%, joten siinä taisi vierähtää tunti kun tarkastin valikoiman ja tein muutamia todellisia ja niin tarpeellisia löytöjä ensi talvelle. Vohvelihimotus oli aivan selkeää johdatusta suoraan alehyllyille.

Ensimmäiset vohvelit paistettiin heti illalla. Koska Prismassa vierähti odotettua enemmän aikaa, päädyin ostamaan valmiin Luomu Kolmen viljan vohvelit -sekoituksen, gluteenittoman sellaisen. Mielestäni vohvelit olivat liian terveellisen makuisia, seos sisälsi täysjyväriisijauhoa, maissijauhoa ja tattaritäysjyväjauhoa eli se selittääkin maun. Tuote oli luomu ja lisäaineeton, sinänsä hyvä löytö.Keittokirjahyllyssäni törmäsin Vohvelit -kirjaan, joka tulee vihdoinkin käyttöön. Älkää kysykö miksi se oli siellä, kun minulla ei ollut vohvelirautaa, en osaa vastata. Ehkä olen ennakoinut.

Suuret vohvelikokeilut alkavat!

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Aina kun näen tai kuulen jossain puhuttavan vohveleista, en voi olla jakamatta tätä vohvelien ilosanomaa: http://merrymorning.blogspot.fi/2012/06/voittajavohvelit.html

  Rapeen herkullisia hetkiä!!

  VastaaPoista
 2. Vohvelit ovat ihania, vaikka täytyy myöntää raudan kyllä odottelevan enimmän osan vuotta kaapissa. Viimeksi innostuimme suolaisista voitakinavohveleista. Sitä helpommaksi ei vohvelien teko enää mene :-) Niin, ja ihanan värinen tuo sinun rautasi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahasti pelkään, että linjojen takia sen on parempi olla kaapissa suuremman osan vuodesta tai... tuo kirja oli täynnä niin herkkukokeiluja, että pahalta näyttää.
   Jotenkin pinkki on juuri vohveliraudan väri :)

   Poista
 3. Minä haaveilen valurautaisesta vohvelipannusta, jolla vohvelit paistettaisiin liedellä. En ole missään siihen törmännyt ja toisaalta niin kauan kuin kotoa perimäni, Länsi-Saksassa valmistettu, laite pelittää, ei uutta ole edes syytä ostaa. Maaliskuun lopussa vietetään muuten vohvelipäivää,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokemukseni vohveleista rajoittuvat Marttojen paistamiin Pori Jazz-vohveleihin eli johan oli aika vihkiytyä tähänkin paremmin. Valurautainen vohvelipannu liedellä, kuullostaa pro-tason vohveleilta! Maaliskuun lopuuun mennessä pitää löytää huippuresepti, jotta voi sitten vohvelipäivänä esitellä sen. Kiitos tiedosta, en ollut edes tietoinen moisesta :)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta