Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Environ


Kun seitsemän vuotta sitten koin heräämisen terveellisempään ja lisäaineettomampaan ruokavalioon, aloin samalla arvioimaan käyttämääni kosmetiikkaa aivan eri näkökulmasta. Jos syö terveellisesti ja välttää lisäaineita, miksi syöttää iholle ylimääräisiä lisäaineita, väriaineita ja tuoksuja? Olen viimeiset 2 vuotta kokeillut erilaista luontaiskosmetiikkaa, mutta en ole löytänyt sitä minulle sopivaa sarjaa. Korresin tuotteet olivat varmasti lähimpänä sitä oikeaa, mutta ei täydellisellä osumalla.

Olen käynyt lähes koko aikuisikäni samalla kosmetologilla Kauneushoitola Duetossa. Kristiina on nähnyt  ihoni elämän eri vaiheissa ja samalla olemme parantaneet maailmaa ja käyneet läpi hyviä ruokareseptejä. Eikö tämä ole paras suhde kosmetologin kanssa. Pitkäaikainen kumppani tietää myös taustat, ruokavaliosi, elämäntapasi ja osaa neuvoa mikä ihollesi on hyväksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Herttainen Kristiina Kauneus Duetosta

Viime syksynä olin kuuntelemassa Kauneushoitola Duetossa maahantuojan esittelyä Environ-ihohoitotuotteista. Sen verran taustaa, että en ole koskaan ollut merkkiuskollinen, paitsi ripsivärissä ja rajauskynässä. Kaikki muut purnukat ovat vaihdelleet tarjousten ja myyjien mieltymysten mukaan. Toki olen välillä pysytellyt kosmetologini ohjeistuksissa, mutta nuorempana iho-ongelmia ei ollut eli hoito oli helppoa.

Takaisin Environiin. Kuulostelin kiinnostuneena maahantuojan kertomaa ja samalla tutkailin pakkausten kylkien inci-listoja. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja väriaineettomia. Säilöntäaineita ja tuoksua käytetään vain harvoin. Tarpeeksi puhtaat paperit minun mielestäni, jos sarja toimii minulla.Environ perustuu A-vitamiinin, C-vitamiinin ja antioksidanttien parantavaan ja ennalta ehkäisevään voimaan. Vanhenemistahan ei voi pysäyttää, mutta hidastaminenkin kuullostaa hyvältä. Tuotteet myös lupaavat korjata auringon aiheuttamia haitallisia vaikutuksia.A-vitamiini ehkäisee ja korjaa aurinkovaurioita ja lisää ihon kosteutta
C-vitamiini tasoittaa ihon väriä ja vähentää maksaläiskiä, se tuhoaa vapaita radikaaleja ja auttaa kollageenin tuotannossa
Antioksidantit C, E- ja B5-vitamiineja, betakaroteenia ja antioksidantteja kasviuutteista. Ne imevät itseensä UV-säteilystä syntyneitä epävakaita radikaaleja ja vähentävät niiden haitallisia vaikutuksia jopa auringon polttamalla iholla.

Jos kosmetologini ottaa sarjan käyttöönsä ja myyntiin, niin se tarkoittaa minulle = hyvä. Tiedän, ettei tämä ole itsestäänselvyys kaikkien kosmetologien kohdalla, mutta Kristiinan arvomaailman tuntien tiedän näin olevan. On mukavaa, kun voi luottaa täysin toisen ammattitaitoon.

Kristiina teki minulle tammikuussa ensimmäisen Environ-imeytyshoidon Ionzyme DF Machine-hoitolaitteella. Kasvot käytiin läpi matalataajuisella ääniaallolla (n. 22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan tiehyeet pysyvät noin tunnin auki. Kasvoille levitettiin kumimaiseksi naamioksi kovettuva maski, joka piti ihon kosteana ja esti vitamiinien haihtumisen. Naamioon kiinnitettiin iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annettiin 20 minuuttia pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

Tiedän, että tuo kuva on kuin suoraan horror-elokuvasta, mutta tilanne ja nainen maskin alla oli rauhallinen.Tulos: hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi. Minusta tuntui, että otsarypyt jopa hieman tasoittuivat.

Sain kotikäyttöön AVST-sarjan putsarin, kasvoveden ja kasvovoiteen. Kun iho tottuu aktiiviainesosapitoisuuksiin, siirryn seuraavan tason voiteisiin. Tässä voidesarjassa tasoja on 5.  Jossakin vaiheessa mukaan astuu myös mesoterapia, miten se onnistuu, onkin varmaan aivan oma juttunsa. Tästä tulee mielenkiintoista.

Tulen kertomaan aina välillä miten iho on reagoinut. Käyn n. 3 kk välein Kristiinan hoidossa ja saan samalla Kristiinalta raporttia ihoni kunnosta ja muutoksista.

Tämä ei suinkaan ole Environin ainoa tuotesarja, heillä on erilaisia tuotesarjoja, erilaisille ihotyypeille, klik, mutta minulle valittiin AVST.

Näiden 3 viikon aikana olen huomannut ihonvärin tasoittuneen ja iho ei kiristä pesun jälkeen enää niin kovasti. Rakastan tuotteiden tuoksua, voide tuoksu hienostuneelle mokalle ja mikä parasta tuoksu tulee a-vitamiinista, eikä mistään keinotekoisesta.

Saa nähdä tekeekö tämä 40 positiivisesta kriisistäni entistäkin positiivisemman. Tämä kriisi taitaa mennä hemmoittelun puolelle.


Yhteistyössä Environ ja Kauneushoitola Duetto
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan lisä postauksia (myös tästä aiheesta) Minulla on nyt menossa AVST 3 ja en kyllä usko että vaihdan enää muuhun, nyt kun löysin tämän sarjan. Ihan selkeästi huomaan itselläni ihon kirkastuneen ja värin tasoittuneen. Täältä paikkakunnaltamme kun ei jälleenmyyjää löydy ja puteli alkoi hupenemaan niin otin yhteyttä suoraan http://www.karl-ludwig.fi/ ja sieltä tulikin postia heti seuraavana päivänä. Kätevää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistavaa! Tuo ihon värin tasoittuminen oli minullakin ensimmäinen asia mihin kiinnitin huomiota, mutta minulla ei ole vielä pitkää käyttökokemusta. Kovin positiivisia juttuja kuuluu tästä sarjasta, joten jatkan mielelläni testailua.
   Hyvää palvelua maahantuojalta! Kiva, kun kerroit omista kokemuksistasi :) Laitahan lisää tulemaan kun päästään seuraaviin asteisiin.

   Poista
 2. Ilman muuta. Minäkin olen kuullut vain hyvää. Mielenkiinnolla odotan sinunkin tuloksiasi/kokemuksia. Ainoa miinus mielestäni on se haju/tuoksu, mutta siihenkin tottuu. Nyt kun vaihdoin 3:seen niin en ole varma mutta ihan kuin siinä olisi pikkuisen eri ( parempi) tuoksu. Ehkä se nenä vain on jo tottunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä huomaa nämä makuasiat, minä meinaten pidän ihan valtavasti tuosta AVST1 tuoksusta. Sellainen hienostunut mokka, joka todennäköisesti tuoksuu aivan joltakin muulta sinun nenääsi :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta