Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Northern Delights - Scandinavian homes, interiors and design ja H niin kuin huvila


Fiilistelykausi on parhaimmillaan, kaikki mökki- ja puutarhakirjat on kaivettu esiin. Sivuutin sääennusteen, jossa puhuttiin jotakin tulevasta lumesta. En kuullut mitään!

Olen selaillut kahta ihanaa ja hyvin erilaista mökki-/huvila-/designkirjaa ja suunnitellut millaisen mökin haluaisin, jos voisin vapaasti valita. 

Northern Delights - Scandinavian homes, interiors and design tarjoaa designasuntoja, -huviloita ja -esineitä Tanskasta, Ruotsista, Norjasta ja Suomesta skandinaavisella tyylikyydellä. Kirja on ylitys kylmän pohjolan yksinkertaiselle, hieman rujollekin kauneudelle, nuorille suunnittelijoille, mutta myös ikoniksi kohonneille designklassikoille.

Tästä kirjasta löysin montakin mieleistä kesävillaa. Upeita rakennuksia, jotka ovat eleettömän kauniita.

Northern delights in all about the calm, reduced, nature-related and well-crafted lifestyle. The first words that come to mind are often light, simple and natural but there is more behind this style than that. 
 Huikea paikka

Saisiko vanhasta venevajasta tuunaamalla tällaisen?

Tämä talo ei tauluja kaipaa, avaruutta ja yksinkertaista kauneutta

Tilaa säästäviä ratkaisujaH niin kuin huvila on jatkoa Ulla-Maija Lähteenmäen ja Heli Lahdenrannan kirjalle K niin kuin koti. Tämä kirja on kirppistelijän ja kesäkodin sisustajan ideapankki. Kirjassa on 11 erilaista huvilaa, tyyliä ja näkökulmaa. Paljon kauniita ja tunnelmallisia kuvia sekä  inspiroivia yksityiskohtia.Kävimme eilen mökillä fiilistelemässä kevään tuloa. Joutsenet olivat saapuneet lahdelle ja kukkapenkissä näkyi vihreitä alkuja. Meri oli auki ja jäätä enää vähän jäljellä. Suunnittelimme projekteja kesälle, ei liikaa, mutta vähän kerrallaan. Nauttimiselle ja kokkailulle pitää jäädä aina enemmän aikaa kuin työnteolle. Ties vaikka alkaisin tekemään kirjaa mökkeilyn iloista, sen verran intona täällä kesää odotetaan!

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta