Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Uusi blogikuono Hippu ja Bibi & Bim -arvonta


Meillä on uusi perheenjäsen - Hippu. Hippu on lyhytkarvainen mäyräkoiratyttö ja se muutti meille Nousiaisista muutama viikko sitten. Hippu on selkästikin sukua piraijalle ja lampaalle, koska kaikki pureskellaan ja ruohoa nyhdetään. Mäyräkoiran kovapäisyys on Hipun ominaispiirteitä. Jos tulppaanipenkkiin halutaan mennä, niin sinne koitetaan vaikka 100 kertaa ja katsotaan miten väsytystekniikka toimii. Suojasin herukkapensaat jäniksiltä viime talveksi, mutta en ymmärtänyt suojata niitä keväällä mäyräkoiralta. Oksat selkeästikin maistuvat hyvältä.

Mikäs se tuossa kulkee?
Hippu on kotiutunut hyvin ja nukkuu sujuvasti kaikkien sylissä ja sylejä riittää. Koko perhe on aivan hulluna pieneen, suloiseen, vauvakoiran tuoksuiseen tulokkaaseen.

Ihan vaan ohimennen vähän purasen
Mitään en ole purrut...nuuhkasin vain
Sain Mustista ja Mirristä Hipulle kauniin Paola Suhosen suunnitteleman Bibi & Bim -koirapedin ja ruokakupit. Pitäähän sitä koirallakin olla suomalaista designia. Jään odottelemaan jos Paola Suhonen laajentaisi vielä koirien pantoihin. Tällä hetkellä joudun pitämään pedin päällä peittoa, koska en usko sen kestävän piraijakohtausta, mutta kun hampaat ovat vaihtuneet, tilanne ehkä rauhoittuu. Sarjasta löytyy tarjottimia, pyyhkeitä, heijastimia, raikastimia, pussukkaa ja tietotunnisteita. Äsken kun kurkkasin Mustin ja Mirrin sivuille, niin pedit näyttivät olevan -50%.
Hipun lemppari hiiri
Lopeta jo tuo räpsiminen, haluun olla rauhassa


Samaan sarjaan kuuluvat emaliset ruokakulhot ovat keittiössä. Emalin kevyt kopahdus kivipintaa vasten saa Hipun liikkeelle vaikka uni olisi vielä kesken. Ruoka-aikana ollaan aina paikalla. Kulinaristin piirteet näkyvät myös Hipussa. Savustettu, camemberilla ja tryffelillä maustettu salamisiivu katosi mystisesti leipäni päältä.

Erittäin kaunis koiran ruokakuppi
Olen pitänyt Hippua paljon mukanani sylissä, vielä kun tuo koko sen sallii. On ollut ihana seurata miten leveä hymy ihmisten kasvoille leviää, kun he näkevät koiranpennun. Olisikohan maailma parempi paikka, jos koiranpentuja olisi enemmän?

Paras paikka
ARVONTA

Sain arvottavaksi Bibi & Bim -purnukan. Jos täällä on koiranomistajia, niin kertokaahan kommenttikenttään 1.5. mennessä, mikä tämän tyyppisessä koirien tuotesarjassa on tärkeintä ja jos jaksatte, niin minusta olisi kiva tietää mitä lemmikkejä lukijoillani on? Anonyymit kommentoijat,  muistattehan jättää sähköpostiosoitteenne kommenttiin.
Jos sinulla ei ole lemmikkiä, voit silti osallistua. Näitä emalituotteita kehtaa käyttää muuallakin.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
24 Comments
Share :

24 kommenttia:

 1. Tärkeintä on toimivuuden lisäksi kiva ulkonäkö. Ja kissa on tässä perheessä
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tärkeintä koirien tavaroissa on lämmön ja konepesun kesto. Mun koirilla ei ole petejä, kun ne ei kestä 90 asteen pesua. Ruokakuppeina on jauheliharasiat, jotka menee roskiin, ei koskaan tiskiin.

  VastaaPoista
 3. Toimivuus ja konepesun kesto myös!

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 4. Vau onpa Hipulla tyylikkäät tavarat:) Minulla on Bambi-koira ,sekarotuinen 90 prosentin minipinsseri,joka tykkää siitä että tuotteet kestävätä hyvin pesua ja ovat tietysti nättejäkin;D

  VastaaPoista
 5. Söpö ja Höpö lähettävät rrrrriiviölle terveisiä.
  http://epatrendikasruokablogi.blogspot.fi/2013/09/energiapatukoita-metsastamassa.html
  Monen vuoden ajan tuollaiset koiranpedit tyhjennettiin meillä alta aikayksikön ja pehmoleluja suolistetaan silloin tällöin edelleenkin. Et uskokaan, miten paljon täytevanua on saatu mahtumaan yhteen koiranpetiin ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä ei ole lemmikkjä allergian vuoksi, mutta kuten itsekin mainitsit, niin tällainen kelpais kyllä käyttöön ilman lemmikkiäkin ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Meillä on koira. Ja tärkeää on ulkomuoto,käytännöllisyys,turvallisuus... voi,miten suloinen koiruli teillä! annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Helppohoitoisuus,pestävyys ja sisustukseenkin pitäisi sopia:) Suloinen koira siellä. Meillä on koira myös. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Kestävyys, mukavuus ja helposti puhdistettava sen täytyy olla :) Täällä on koira lemmikkinä.
  emppu_98@windowslive.com

  VastaaPoista
 10. Itseltäni löytyy yksi koiravanhus. Tärkeintä on minusta käytännöllisyys. sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Käytännöllisyys ja pesu mahdollisuudet.
  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Tärkeintä on toimivuus, kestävyys ja pestävyys. Ja tietenkin iloinen ilme.
  janttarainen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 13. Voi mikä söpöläinen teille on muuttanut! Koiravauva kyllä saa aina hymyn kasvoille, juuri pari päivää sitten hymyilytti ilmeisesti ensimmäisiä kertoja hihnassa ulkoillut kaveri hienossa poolovillapaidassaan. :)

  Meillä on Helga-papukaija (sinikelta-ara), joka esiintyy aina satunnaisesti myös blogissa.

  VastaaPoista
 14. Saa olla kivan näköinen, että on mukava pitää helposti saatavilla ja esillä. Totta kai myös kestävyys ja pestävyys ovat kovassa huudossa. Meille muutti pääsiäisenä pieni Coton de Tuleaur - poikahauva. salmih@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Meillä koirawanhus sekä kissa. Meidän perheessä on ollut monta koiraa ja allekirjoitan tuon suolistuskommentin, joten heads up sen pedin kanssa...! :) Tärkeintä kestävyyden ja pestävyyden lisäksi se, että koira (tai kissa) itse tykkää. Siis esim. pedin kanssa se, että eläin viihtyy siinä ja tuntee omaksi mukavaksi turvapaikakseen.

  VastaaPoista
 16. Ei ole lemmikkejä, allergian takia. Mutta antaisin tämän lahjaksi ystävälle. Mielestäni lemmikkituotteiden pitää olla kestäviä ja kivan näköisi, sekä tietenkin turvallisia

  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Höh, katosikohan mun viestini... No, koitan uudestaan, toivottavasti ei tule tuplana.

  Eli kisuvanhus asustaa meillä. Ja lemmikkituotteiden pitää olla helposti puhdistettavia ja huollettavia, käytännöllisiksi suunniteltuja ja kivan näköisiä

  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kissoja on meillä, kolme kappaletta. Kyllä eläinten tuotteissakin merkkaa se ulkonäkö ja desing, nykyään kun löytyy ihan kivaan näköisiä yhtä jos toista. Pitää kuitenkin olla myös kestävää materiaalia ja helposti puhdistettavissa, eikä saa mennä heti rikki.
  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kestävyys on tärkeintä ehdottomasti :) Ei siis kannata ostaa sitä kaikkein halvinta ja huono laatuisinta. Emali varmasti kestää hyvänä pitkään! Meillä on koira ja kaksi kissaa :)

  irmeli.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Helppo pestä ja pitää hyvänä :-). Sekä myös ulkonäkö vaikuttaa ostopäätökseen sekä tietysti myös hinta! Ihanaiset koira ja kissa löytyy :-)<3.
  jelena.nieminen(at)hotmail.com
  -Jelena Nieminen-

  VastaaPoista
 21. Meiltä löytyy Cooni neiti ja tämän hän varmasti kelpuuttaisi kuivamuonilleen mieluummin,kuin tuon nykyisen "kaupanpäällis" purnukan ^_^

  Itselleni on tärkeintä tyylikkyys,yksinkertaisuus ja kauneus.
  Mikäli hintakin on kohdallaan,niin vielä parempaa :)
  mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Meillä ei ole eläimiä, mutta ajatuksissa olisi koira vielä joskus ottaa. Tärkeintä on nätti ulkomuoto ja kestävyys.

  teekoo81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Voi ei mikä söpöläinen! Oikein hymyilytti tekstiä lukiessa, kun muistui mieleen meidän nyt 4-vuotiaas mäyrisherran vauva-arki. Ne naskalihampaat olivat aikamoiset, huh! Mutta meillä se jyrsiminen ja kaluaminen loppui kuin seinään kun maitohampaat tipahtivat, eli viimeistään ½-vuoden iässä :)

  Ihania kesäpäiviä teille ja pikkutypylle <3

  VastaaPoista
 24. Pojalla pari cairnia temmeltää. Kauniit tavarat sopivat koirillekin.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta