Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Nicolas Feuillatte goes Finnair


Olin kuukausi sitten Ravintola Olossa tutustumassa uudistettuun Finnairin business-luokan menuun ja Finnairin uuteen samppanjamerkkiin Nicolas Feuillatteen. Edellisen kerran Finnair vaihtoi samppanjabrändiä 20 vuotta sitten, joten pitkä valintaprosessi on takana ja monta sokkomaistelua tehty ennen kuin uusi brändi päätettiin.


Enpä ole aiemmin ajatellut, että lentokoneessa samppanjan kuplista katoaa 20%, joten ilmassa nautittavalla samppanjalla pitää olla normaalia tiukemmat kuplat. Siksi valintalintaprossia on tehty sekä ilmassa että maassa. Minusta samppanja maistuu lentokoneessa normaaliakin kepeämmältä vai onkohan se kiinni olosta, joka yleensä lentäessä on hieman hilpeämpi. Rakastan lentämistä ja lentokenttiä, joista löytyy koko elämänkirjo iloineen ja suruineen.

Meidän maistelumme oli maassa ja tykästyin kovasti Feuillatten samppanjoihin. Keittiömestari Pekka Terävä on ollut suunnittelemassa yhdessä Tomi Björckin kanssa business-luokan menuta. Jos nämä herrat eivät saa herkkuja aikaiseksi, niin ei sitten kukaan. Ruoat olivat hienostuneita kokonaisuuksia ja samppanjan kanssa entistäkin upeampia. Olen kateellinen business-luokassa matkustaville.

Pekka Terävä
Illallisella oli  mukana Nicolas Feuillaten upeita naisia: Commercial Director Julie Campos, Export Manager Marie Vorstermans ja Finnairin Retail Sales Manager Mika Vanne, joiden kanssa olisi ollut mukava jutella paljon pidempäänkin.

Julie Campos ja Mika Vanne
Marie Vorstermans


Kauniita kuplia

Illan menu, joka noudatteli Finnairin Business Classin menuta.
Samppanjat
- Nicolas Feuillatte Brut Grande Réserve
- Nicolas Feuillatte Brut Chardonnay 2005
- Nicolas Feuillatte Cuvée 225 Rosé 2006 
- Nicolas Feuillatte Palmes d'Or 2002
 

 
Lempisamppanjani näistä neljästä oli viinillinen ja rodukas 
Nicolas Feuillatte Cuvée 225 Brut Rosé 2006, jonka kanssa Nicolas Feuillatten Marie Vorstermans kehoitti kokeilemaan kyyhkystä. Pitänee odottaa seuraavaan lentokentällä käyntiin saakka, kyyhkyjä onkin jo pakastimessa.
Feuillatten diiva Palmes d´Or oli hienostunut ja täyteläinen

--> Näistä neljästä Nicolas Feuillatte Brut Grande Réservea tarjotaan Finnairin business-luokassa ja sitä voi ostaa economy-luokassa sekä lomalennoilla. Samppanja on tarjolla myös Finnairin Loungessa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Oman pullon voi ostaa Finnairin Tax-Free shopista vastapäätä porttia 28 hintaan 27,90€. Nicolas Feuillatte Brut Grande Réserve on tarjolla myös Finnairin pre-order valikoimassa www.finnairshop.fi.

Finnairin Tax-Free shop tarjoaa myös muita Nicolas Feuillatten samppanjoita. Valikoimasta löytyvät Brut Chardonnay 2005 (34,90€), Cuvee 225 Rosé (44,90€) sekä Palmes d'Or (79,90€).

Enää puuttuu lento, jonnekin kauas lämpimään. Siis se, jonka viettäisin nauttien Feuilllatten samppanjaa, Björckin ja Terävän luomuksia. Välillä ummistaisin silmät hetkeksi. Ihan vain siksi, jotta voisin herätessäni arvioida onko kuplarakenne muuttunut.

Kiitos Finnair ja Nicolas Feuillatte -  sinisin siivin kauniiden kuplien saattelemana!

-------------------------------

Nicolas Feuillatten ura on ollut seikkailukas, hohdokas ja eksoottinen matka New Yorkista Tunisiaan, Australian kautta samppanjan synnyinseudulle, Eperney’hin. Hän loi uransa instant-kahvin kehittäjänä ja toimi myöhemmin diplomaattina Afrikassa, erikoisosaamisenaan kahvin ja kaakaon tuonti. Hänet nähtiin New Yorkin suihkuseurapiireissä Sophia Lorenin seurassa ja golfia hän pelasi Kennedyjen ja Aristoteles Onassiksen kanssa.

Neljäkymppisenä hän kyllästyi kultaiseen elämään ja myi Keskuspuiston asuntonsa Valentinolle ja muutti Australiaan valokuvauksen innoittamana. Kohtalokas puhelinsoitto muutti hänen elämänsä; hän oli perinyt 12 hehtaaria parasta maata Champagnen seudulta.

Nicolas loi oman samppanjan ensin ystävilleen. Vuonna 1976 hän perusti yrityksen, Champagne Nicolas Feuillatten, luottaen silmiinpistävien persoonallisuuksien – Lauren Bacall, Jackie Onassis ja Yves Saint Laurent – promootiovoimaan.

”Champagne is for fun!” sanoi Nicolas Feuillatte, ja vuonna 1986 Champagne Nicolas Feuillatte ja viljelijöiden yhteenliittymä, Centre Vinicole de la Champagne (CVC), yhdistyivät. Yhdistyminen takasi Nicolas Feuillattelle laadukkaiden rypäleiden saamisen sekä laajat resurssit. Hintojen pitäminen kuluttajaystävällisenä on edelleen yksi yrityksen pääfilosofioista. 

Lähde: Maahantuoja

-->
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Oih, ihanan näköistä ja varmasti myös maku sen mukainen! Kumpa pääsisikin sinisille siiville joku kerta testaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, matkakuume on valmis :D

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta