Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Hotellissa - Clarion Hotel Stockholm


Olin alkukesästä tutustumassa Tukholman Södermalmin alueeseen ja ruokatarjontaan Visit Swedenin järjestemällä matkalla, tästä tulossa aivan oma juttunsa, mutta muutama sana hotellistamme Clarion Hotel Stockholmista.


Hotellin sijainti on erinomainen Södermalmin alueeseen tutustumiseen ja aivan hotellin vieressä on T-Skanstullin metropysäkki. Vanha kaupunki on kävelymatkan päässä. Viking Linen terminaalista 2km matka ja keskustaan n. 10 minuuttia.

Modernissa Clarion Hotel Stockholmissa on 532 hotellihuonetta ja yli 1 000 henkilön konferenssikapasiteetti ja on siten Tukholman suurimpia hotelleja. Hotelli on rakennettu 8-kaistaisen moottoritien päälle, mutta rauhallisempia näkymää puistoonkin löytyi. Hotelli soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheille ja lapsille löytyykin oma iso leikkihuone.Elemets Spa
Hotellilla on upean näköinen Spa, johon en valitettavasti ehtinyt tutustumaan kuin lasin takaa. Elements Spa on saanut innoitusta intialaisesta Ayurveda-perinteestä ja antaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia miellyttävästä kylvystä lämpimässä altaassa, virkistävästä suihkusta lumisuihkussa, rentouttavasta hieronnasta tai vahvistavasta joogaharjoittelusta. Kuntosalilta avautuu näkymä Tukholman ylle.  Hotellilla on myös oma ayervedaan erikoistunut hoitaja, jolta saa vaikka ayervediset ruokavalio-ohjeet.


Huoneet
Standard-tason huone oli moderni, siisti ja hyvänkokoinen. Sivuikkunasta oli kauniit näkymät puistoalueelle. Vaikka hotelli on keskellä kaikkea ja alla kulkee moottoritie, ainakin minun huoneeni oli täysin hiljainen, ihanaa!Näkymät huoneestani. Terassi on hotellin vieraiden käytössä.

Aamiainen

Aamiaishuone on Tukholman suurin. Huoneessa on useita aamiaispisteitä eli jonottamaan ei joutunut. Aamiaishuoneen suuruudesta huolimatta, tarjoilija kierteli kyselemässä lisäkahvin tarvetta ja tarjoili kahvit pöytään. Aamiaisvalikoima oli erittäin laaja ja varmasti jokaiselle löytyi jotakin. Tilan suuruudesta johtuen aamiaismiljöönä paikka on hieman rauhaton.

Hotellin palvelu ****
Aamiainen ja tunnelma ***+
Huoneet ***+

Muuta huomioitua:
- Hotelli on rakennettu 8-kaistaisen moottoritien päälle
- Metropysäkki T-Skanstull aivan hotellin vieressä

------------------------------------------------
Clarion Hotel Stockholm, Stockholm, Sweden

Hotel Service ****
Breakfast and atmosphere ***+
Rooms ***+

Notice:
- Metro stop T-Skanstull next to hotel

- Hotel is built over 8 lane freeway 
- 2km from Viking Line ferry terminal


Aikaisempia hotellejani Södermalmilta
http://hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.fi/2013/04/hotellissa-scandic-malmen-stockholm.html
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
5 Comments
Share :

5 kommenttia:

 1. Kuulin (Hiltoneihin rajoittuneeseen) Tukholman-aikaani, että Clarionilla olisi kuulemma yhä käytössään vanha perinteensä: Jos ei ole rahaa hotellihuoneeseen, voi laskun kuitata myös tekemällään taideteoksella :-) Tarinan todenperäisyydestä en tosin ole ihan varma...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa, heillä oli tälläinen kampanja, johtaja puhui siitä. Käsittääkseni kampanja lopetettiin, koska taideteoksia oli jo hieman liikaakin.

   Poista
 2. Kiitos viimeisestä, oli oikein mukava tapaaminen. Otetaan uusiksi sitten seuraavaksi meillä. Lasiterassin upouusi ulkoporeamme saatiin juuri täytettyä ja se on lämpiämässä, joten täällä on kaikki valmiina seuraavaan miittinkiin. Mä bloggasin sen tapaamisen, käy kurkkaamassa onnistuinko laittamaan viinitiedot oikein (korjaan, jos on tarvis!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä näytti, kuten iltapäiväkin. Piakkoin taas uusi tapaaminen :)

   Poista
 3. Vau! Olen käynyt Helsingin Clarionissa (ei lentokenttä) ja se oli jo upea, mutta tuo on todella upea! :) Pitääkin miettiä tuonne menemistä!

  - Jasmin

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta