Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pori Jazz 2014 ravintolatarjontaa


Pori Jazzin Kirjurinluodon alueen konsertit alkavat huomenna torstaina uudella konseptilla. Todellisille musiikin ystäville järjestely on varmasti mieluisa. Samalla lipulla neljä eri lavaa ja 13 eri esiintyjää eli musiikkia koko päivälle. Onneksi lavat sijaitsevat lähellä toisiaan ja kaunis Kirjurinluodon piskuinen Lokki-lava tulee takaisin yhdeksi konserttilavoista. Toinen lava löytyy päälavan vierestä ja siinä piknikpeiton voi pitää samalla paikalla kuin päälavalta kuunnellessa. Kulttuuriin ja musiikkiin keskittyvää puheohjelmaa Kirjurinluodossa tarjoaa neljäs lava eli SuomiAreena-lava. Koska konsertit kestävät koko päivän ja viimeinen loppuu vasta 01.30 pääsee alueelta poistumaan välillä, ranneke turvaa alueelle takaisinpääsyn. Uuden konseptin myötä sunnuntain konserttipäivä jää pois, joka on harmi. Sunnuntai oli rauhallisempi konserttipäivä, jonka olemme viettäneet lasten kanssa jazzaillen jo useamman vuoden ajan.

Sosiaalisessa mediassa on vellonut keskustelu pillimehuista ja viineistä, enkä meinaa jatkaa sitä sen enempää tässä. Kaikki ovat varmasti samaa mieltä, että homma on aivan jostakin. Suljetut pillimehut ja muut alkoholittomat virvokkeet ovat tervetulleita, mutta viinejä ei enää saa tuoda. Toivotaan, että tämä vanhakantainen säännös uudistetaan pian ja palataan takaisin vanhaan jazz-meininkiin.  Siihen uudistukseen saakka viinit voi ostaa konserttialueen useasta eri pisteestä. Laitan juttua viineistä huomenissa, testasin niitä tällä viikolla. Joukossa on mukavan makuisia ja edullisia piknikviinejä.  

Jazzkadun ravintolatarjonta

Barco 
Ravintolalaiva laajenee jazzvikon ajaksi yli 1000 hengen karnevaalialueeksi. Tarjolla on livemusiikkia sekä dj:t. Barcon alueelta drinkit, tuorepuristettua appelsiinimehua sekä erikoiskahvit. Sandwichejä tarjoilee Street Gastro Helsinki.

Soul Kitchen on tunnelmallinen ja raikkaan värikäs ravintola. Soul Kitchen tarjoaa brunssin klo 15 saakka ja sen jälkeen ruokaa a la carte -listalta. Musiikkia tarjoilevat live-esiintyjät sekä dj:t.

  

Octoberfest-baari tarjoilee olutta ja makkaraa. Suolaista syötävää bratwurst-grillistä.
 CafeJazz 
Etelärannassa sijaitsevassa rantamakasiinissa nautitaan a la carte ruoasta, juomasta ja live-musiikista. Iltaisin Cafe Jazz on yksi konserttipaikoista ja paikkaan on sisäänpääsymaksu. Terassille vapaapääsy myös iltaisin.

Smiler’s WSOP
 juotavaa ja elävää musiikkia joka ilta.

Wing's Club  Juomia, wingsejä ja ribsejä. Rock'n'roll-henkistä musisointia

Satakunnan Museon kahvila & ravintola
Laadukkaista raaka-aineista tehty monipuolinen kotiruokalounas. Sisäänkäynti myös jazzkadun puolelta. Joka päivä uusi lounaslista.

  

Suomalainen Klubi
Suomalainen Klubi tarjoaa a la carte -ruokaa ja iltaisin livemusiikkia. Suomalainen Klubi on yksi Pori Jazzin konserttipaikoista, joten iltaisin paikkaan on pääsymaksu.

Ravintola Bucco, Buccon terassi, Lanson samppanjabaari
Jazzkadun Kirjurinluodon päässä on italialaistyyppinen Ravintola Bucco, ravintolaa vastapäätä on Buccon terassi. Buccolla on myös pienen pieni viinikellari, loistavia viinejä. Kurkkaa jazzmenu tästä.

Ravintola PanimoHallituskatu 20 (Jazzkadun Kirjurinluodon päässä)
Jos haluat loistavia oluita ja hyvää ruokaa, suuntaa Ravintola Panimoon. Ravintolan yhteydessä toimii Beer Hunter'sin palkitun pienpanimon toinen PANIMO.Ruokaa ja juomaa Jazzkadun kojuista
Kirjurinluodon ruokapaikkoja
(täydennän listaa konserttialueen osalta, kun torstain konsertti on käytynä)

Kirjurin kesäravintola

Porin kaunein kahvila, 1910 valmistunut jugendhuvila tarjoilee ruokaa ja juomaa myös jazzien aikaan.
Jazz-menu linkistä.
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta