Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pori Jazz - torstain konserttipäivän tunnelmia


Ensimmäinen Pori Jazz 2014 konsertti uudella konseptilla koettuna. Uudistus on ollut hyvä ja useamman lavan politiikka toimii loistavasti. Ei liian pitkiä taukoja ja musiikkia koko ajan. Emme käyneet eilen Kirjurinluodon pikkuisen Lokkilavan puolella, mutta ystävältäni sekin sai suuret kehut ja nostalginen tunnelma oli ollut huipussaan. Lokkilavan puolella soitetaan enemmän puhdasta jazzmusiikkia.Mitä sitten tulee muihin järjestelyihin, voi voi. En mitenkään kohdista tätä kritiikkiä Pori Jazzin suuntaan, koska heidän vikansa tämä ei ole. Toivottavasti täällä on tarpeeksi päättäjiä SuomiAreenan tiimoilta liikenteessä, jotta havaitsevat tilanteen naurettavuuden verrattuna aikasempiin vuosiin. Kolmen kassitarkastuksen jälkeen, jouduin jättämään vielä kylmäkalleiksi jäädyttämäni muoviset suljetut kivennäisvesipullot roskikseen viereen, jossa kavereina olivat sadat muut vesipullot. Porttien sisäpuolella odotti 100m jono pullojen täyttöön tehdylle vesipisteelle. Viinipisteen jonot olivat välillä aivan liian pitkät. Järkkärit olivat käyneet tönimässä ihmisiä peitoilla, jos sattui hetkellisesti makaamaan selällään silmät kiinni. Ollaan anniskelualueella ja siellä ei saa olla nukkuvan näköinen, enkä siis puhu sammumisesta vaan rentoutumisesta. Tämä kaikki on niin totaalisen turhaa, turhauttavaa ja naurettavaa. Mitä tällä saavutetaan, en siis mitenkään voi käsittää mikä hyöty tästä on?Koska kuitenkin tilanne on tällä hetkellä tämä, niin ei auta kuin mukautua hetkellisesti. Eilen kirjoittelin teille viineistä, jotka ovat myynnissä jazzeilla. Lisäsin sinne hieman infoa tänään eli jalalliset tukevat viinilasit ovat panttia vastaan saatavilla viinipisteistä, kuten myös jäillä täytetty muovicooleri. Viinipulloista otetaan korkki pois, joten kannattaa ottaa viinipullonkorkki mukaan, näin viini pysyy pullossa eikä kaadu viltille.Eiliseen konserttiin lippuja myytiin 20 000. Konsertin ehdottomasti suosikikseni nousi Susanne Vega. Kaunis eteerisen herkän äänen omaava Susanne sai jazzfiiliksen nousemaan. Upeassa auringon paisteessa oli mukava fiilistellä kesää. Ennen Susanne Vegaa esiintynyt  Bettye Lavette oli myös loistava, kaunista pianomusiikkia ja upea naisääni. Valitettavasti illan päätähti Bob Dylan jätti itsensä niin etäiseksi, että minuun ei kolahtanut - vaikka kyseessä onkin legenda, ei eilinen konsertti tuntunut legendan esitykseltä. Herra ei antanut kuvata itseään edes screenille läheltä. Jos koko homma olisi tullut nauhalta ja maestro olisi ollut jossakin aivan muualla, en olisi sitä tietänyt. Suurimmat hitit hän jätti esittämättä. Tuomari Nurmio kapusi viimeisenä lavalle ja sai yleisöön enemmän liikettä kuin Bob Dylan. Tämä varmastikin kertoi yleisön ajatuksen maestrosta.
Kävaisimme eilen vielä konsertin jälkeen Cafe Jazzin jameissa. Tämä paikka on pikkuinen rantamakasiini jazzkadulla. Täällä voi kokea sen alkuperäisen hämyisen jazztunnelman, joka jazzkadulta on iltasella täysin kateissa tätä ja Suomalaisen Klubin Gardenia lukuunottamatta. Suosittelen poikkeamaan iltasella, jos lippuja on vielä jäljellä.
Pori Jazzilta löytyy loistava appsi, josta näkee menossa olevan ohjelman ja artisteista löytyy suora linkki spotifyihin, josta voi tutustua artisteihin.
Pori Jazzilla on myös oma soittolista spotifyissa. http://open.spotify.com/user/porijazz/playlist/5JnvEUOuyjINWTSNdH9O5d
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta