Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kesälöydöt osa 1 - Zak designs


Viikko lasten koulun alkuun, että kesäloma katosi tänäkin vuonna niin nopeasti. Arki purjehtii sisään ensi maanantaina, harrastukset alkavat ja kesämökille joutuu heittämään hetkelliset hyvästit, ainakin viikolla.

Olen viettänyt kesän rauhallisemmin täällä blogin puolella ja nyt ajattelin kirjoitella pikku hiljaa auki kaikkia löytöjä, joita olen tehnyt täällä mökillä ollessani. Löytöjä on tehty ruokatuotteissa, astioissa ja kaikissa elämää helpottavissa jutuissa ja kun nämä on testattu alkeellisissa mökkioloissa hyviksi, niin toimivat varmasti myös muuallakin. Pitäisikö tähän tehdä leima "testattu alkeellisissa olosuhteissa"?

Aloitetaan sarja astioilla. Huomatkaa hieno tarjoilupöytäni. Se on tehty mökin vanhasta laiturin puolikkaasta, toinen puolikas on saunan seinässä tiskipöytänä. Design by Iso Muru.


Zak designs

Zak designs on ollut yksi mökkikeittiömme pelastajista. Meillä on ollut 3 laakeaa melamiinista kulhoa, 1 korkeampi ja yksi pienempi korkea kulho. Näillä on tarjoiltu salaatit, jäätelöt, grilliruokia, jäähdytetty juomia kylmän veden seassa ja mitä ikinäkin on tullut mieleen. Toimivat, tyylikkäät, monikäyttöiset ja pinottavat. Jälkikäteen huomasin, että näihin olisi ollut saatavilla myös kannet, ensi kesäksi hankin myös ne.Kaunis ajatukseni oli, että mökillä olisi ollut lasisia laseja. Nyt olen kuitenkin hetkellisesti hylkäämässä ajatusta. Syystä, ettei niitä ole enää kovinkaan montaa jäljellä. Kun tiskausta tehdään välillä pimeässä (ulkona) ja usein myös lapset ovat avustamassa (päivällä), eivät hennot lasit ole parhaita tiskattavia. Varsinkin kun tiskejä ja astioita kuskataan koko ajan mökiltä rantaan ja toiseen suuntaan.


Luovutin ja otin suosiolla käyttöön Zak designs´in muoviset lasit ja kulhot. Näillä on menty koko kesä. Mielestäni nämä ovat olleet fiksun oloisia, vaikka muovisia ovatkin. Näyttävät kuitenkin lasisilta, kunnes käsituntumassa todellisuus paljastuu. Eipä tarvi miettiä sirpaleita. Jälkkärikulhot ovat toimineet pikkuisina kulhoina lähes kaikelle mahdolliselle. Pinottavia laseja ja kulhoja meillä on kahta eri väriä kirkkaita ja punaisia, punaiset lasit ovat olleet lasten ja kirkkaat aikuisten. Värikoodien lisäksi lasien jalkoihin on ollut köytettynä kukkia ja välillä hiuslenkkejäkin, jotta jokainen erottaisi oman lasinsa.

Kaikki tuotteet ovat konepestäviä, mutta tällä asialla ei ole ollut mitään merkitystä mökillä. Kolmen vadin tekniikka on edelleen varsin in.

Muoviset lasit ja kulhot sopivat loistavasti mökille, lapsille, piknikille ja oikeastaan mihin vain missä lasi ei ole paras mahdollinen vaihtoehto. Mielestäni nuo melamiiniset kulhot sopivat yhtälailla kotiin kuin mökillekin, niin paljon olen niihin tykästynyt.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta