Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kesälöydöt osa 2 - Eva Solo jääkaappikaatimet ja -kahvinkeitin


Olen aina ihaillut Eva Solon tuotteiden kauneutta ja jonkin verran niitä myös hankkinut. Monikäyttöiset jääkaappikaatimet ovat olleet toivelistalla pitkään, mutta olen aina lopuksi päätynyt miettimään, että miten neopreenipäälliset muka pysyisivät puhtaana lapsiperheessä. No, eivät ne pysykään, siksi niitä kuuluu pestä ja taas on puhdasta. Näin yksinkertaistahan se oli ja oikeasti lähtivät helposti puhtaaksi, eikä kuivumista tarvitse odottaa. Kaatimet ovat todella kauniit myös ilman takkia, jolloin käyvät oikeastaan millaiseen kattaukseen tahansa.


Kaatimet ovat olleet vesi- ja mehukannuina, mutta olen käyttänyt näitä myös viinin dekantointiin ja viileänä pitämiseen. Viini saa mukavasti ilmaa matkalla kaatimeen ja kun laittaa korkin päälle, eivät pikkukärpäset pääse uimaan viinin sekaan. Neopreenitakki pitää viinin myös sopivassa lämpötilassa, jos se on ollut sitä jo ennen kaatoa. Paremmin roséviini pysyi kylmänä tässä kuin pullossa.Kaatimeen voi laittaa jäitä ja vaikka appelsiinin siivuja. Kaadettaessa ne pysyvät korkin avulla sisällä (ei kuitenkaan kuten alakuvassa), mutta siis korkki raottuu niin, että neste valuu lasiin. Myöskään ampiaiset eivät pääse kaatimeen, se tuli tänä kesänä testattua monen monta kertaa.


Kaiken kaikkiaan loistavat ja nämä ovat olleet kovassa käytössä niin mökillä kuin kotonakin. Yläkuvassa oleva kannu on 1,4l  Cafe Solo -kahvinkeitin, johon vaihdoin tavallisen kaatimen kaatonokan.
Hieman skeptisenä kokeilin tätä ekan kerran, mutta moittimista ei ole ollut, hyvin tuntuu toimivan kahvinkeittimenäkin. Meillä on ollut pressokeittimet jo monta vuotta, joten suurta eroa ei tullut. Erona omaan pressokeittimeen on ollut, että sakkaa ei paineta pohjaan tekeytymisen jälkeen. Makuero on siltikin ollut pieni.
 Siis kiehuva vesi


Anna tekeytyä noin 5 minuuttia.Eva Solon tuotteista tulossa lisää juttua, koska ihastukseni ei suinkaan ole laantumaan päin vaan lähtenyt täysin käsistä.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Tykkään itsekkin hurjasti noista tuotteista, kauniita ja toimivia :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin koko sarja tuntuu olevan kaunis ja toimiva. Mielenkiinnolla odotan syysuutuuksia <3 Mukavaa maanantaita!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta