Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pippurinen thai curry possusta


Loistava viikonloppu takana, vaikka en pääsytkään mökille (vieroitusoireita). Lauantaina vietettiin naapuruston rapujuhlat, 34 naapuria laitettiin yhden pöydän ääreen, keitettiin rapuja alkuruoaksi ja sitten aloittettiin kunnon syömingit, siis näiden alkupalojen jälkeen. Pieni sadekaan ei haitannut menoa, katoksen alla lyhtyjen loisteessa oli tunnelmallista rupatella ystävien kanssa.

Tänään Iso Muru kruunasi viikonlopun ja kokkaili thaicurrya, joka on aikas pippurista, mutta niin todella hyvää. Tällä kertaa sitä kokeiltiin nuudeleiden kera, mutta riisi on ehdottomasti parempi vaihtoehto. Tälläisella pippurimäärällä on hyvä täräyttää uusi viikko alkuun, varsinkin kun luvassa on toinen toistaan mukavampia juttuja kuten Foodcamp, uulalaa!

Energistä viikonalkua!

PS. Käykäähän äänestämässä Tuliset lohitacot Pariisin välikarsintojen kautta Chileen, kiitos! Reseptini on siellä aivan alimmaisena KLIK
Pippurinen thai curry possusta

1 dl kookoskermaa
2 rkl punaista currytahnaa
3 rkl kalakastiketta
1,5 rkl kookos palmusokeria
500 g porsaan ulkofilettä suikaleina
4 dl kookosmaitoa
1 munakoiso kuutioituna
7 g (1 pussi) kuivattuja viherpippureita
1 rkl kuivattua kafferlimen lehteä murskattuna
2 punaista chiliä pieninä siivuina (ilman siemeniä)

Laita kookoskerma wokkipannuun, ja keitä keskilämmöllä n. 5 minuuttia/kunnes kerma on jakautunut (öljy erottuu ja nousee pintaan). Sekoita mikäli alkaa reunoilta ruskistua. Lisää currytahna ja sekoita hyvin. Kypsennä muutama minuutti. Lisää kalakastike ja kookossokeri ja kypsennä 2 minuuttia/kunnes tummuu. Lisää raaka suikaloitu possu ja kypsennä sekoitellen kohtalaisella lämmöllä 7 minuuttia. Lisää kookosmaito ja keitä vielä 5 minuuttia. Lisää munakoisot ja viherpippurit ja kypsennä 5 minuuttia. Lisää kafferlimen lehdet, sekoita ja ripottele päälle chilit. Tarjoile riisin tai nuudelin kanssa.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta