Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Viinipäiväntasaus 13.9.14


Viikko on vierähtänyt matkustelun merkeissä, jätin tietokoneen kotiin, kuten blogia seuraavat ovat voineet päätellä hiljaisuudesta. Krakovasta käsin seurailin kauhun sekaisin tunnelmin, miten kaikki hehkuttivat valtavilla tattisaaliillaan. Ihan oikeasti pelkäsin, että kaikki tatit on viety tai mädäneet tai niille on tapahtunut jotakin muuta katastrofaalista ennenkuin pääsen metsään. Pelko oli turhaa, mutta otin varman päällle ja lähdin heti metsään tarkastamaan tilanteen.

Nyt olen 8 tattikorin onnellinen omistaja. Tähän sopisi leffaotsikko: Tiedän mitä teit viime yönä -  perkasin, paistoin ja kuivasin. Tänään olen taas valmis menemään taas metsään. Nyt kerätään materiaalia, jotta jaksetaan pimeän talven yli gourmetruoan turvin ja sitähän herkkutatit todellakin ovat. Tänä aamuna söin deluxe aamiaisen eli herkkutattimunakkaan.

Siis juttua Krakovasta sen ihanista ruoista ja tietenkin ikimuistoisesta FoodCamp -dinneristä ensi viikolla.

Ja muistattehan mikä on ensi viikolla?
VIINIPÄIVÄNTASAUS 13.9. Hip hip hurraa!
Ensi viikolla luvassa myös hehkutuksia upeista Viinipäiväntasausviineistä ja todennäköisesti herkkutattipainotteisesta menusta. Viinipäiväntasauksellahan on myös omat facebook-sivut, joten jos et vielä ole tykännyt niistä, niin tästä pääset sinne, klik.Koska edellisen Viinipäiväntasauksen jälkeen blogilleni on tullut uusia seuraajia, valaisen hieman mikä ihme on Viinipäiväntasaus.

Viinipäiväntasaus on kaksi kertaa vuodessa vietettävä juhla, joka on saanut syntynsä minun ja mieheni "rakkaustarinasta". Kun tapasimme ensimmäisen kerran, eksyi keskustelu yllättävästi viineihin ja mieheni kertoi viettävänsä Viinipäiväntasausta. Hän tiesi minun harrastelevan viinejä. Kyseessä oli vitsi, joka kuitenkin alkoi elää omaa elämäänsä avioliiton myötä. Nyt 12 vuotta myöhemmin ja monta Viinipäiväntasausta viettäneenä halusimme jakaa tämän kaikkien juhlaksi.
Miten viinipäiväntasausta vietetetään syksyllä?
1. Hanki mieleiset viinit: valkoviini, samppanja ja punaviini
2. Suunnittele viineille sopiva menu
3. Nauti Viinipäiväntasausmenu ystävien tai rakkaimpasi kanssa
4. Kohota valkoisella malja menneelle, puhdista aistit samppanjalla ja kohota punaisella malja tulevalle. Nauti viinit ruoan kanssa
Muista, että tämä on ylistys viinille, ruoalle, ystävyydelle ja rakkaudelle.

Muistakaa tägätä kuvia ja juttuja #viinipäiväntasaus, jotta saadaan mahtavia Viinipäiväntasaus kuvia aikaiseksi sosiaalisen median puolelle.


Aikasemmista Viinipäiväntasaus-juhlista voit lukea tästä linkistä, klik.


Koska ensi viikko tulee olemaan todella viinintäyteinen, jäävät viinivinkit myös sinne ja silloin luvassa vinkkiä joka väristä ja hieman parempaa laatua myös.


Ihanaa viikonloppua hellan ja viinilasin välistä, minä lähden tattimetsään!QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta