Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Arki tuntuu hyvältä


Kotona ollaan ja mukava loma on takanapäin. Kiitokset paranemistoivotuksista, ne tulivat tarpeeseen, lämmittivät mieltä ja kerroin joka ainoasta pikku tytölleni, joka hymyili kuumeen läpi. Matkalle lähdettiin jo paljon paremmassa voinnissa tai niin me luulimme. Kova kuume löi takaisin päälle perille päästyämme ja seuraavana päivänä kutsuimme lääkärin. Antibiootin ja levon voimin tyttö sai voimansa takaisin ja loppu loma menikin jo aivan normaaleissa rantatouhuissa, hieman varjon alla normaalia enemmän. Joskus sitä tekee tietämättään hyviä päätöksiä, vaikka niitä tehdessään ei ole vielä ymmärtänyt sen merkitystä. Varasin lomallemme all inclusive-hotellin. Enhän minä yleensä ole sellaisten kannattaja, mutta juuri sellainen kuului tällä reissulla ollakin. Syitä oli monia!
Kirjoittelen matkasta juttua piakkoin. Tässä on muutama muukin matkakertomus odottamassa kertomistaan.Pyykkikone jyllää viidettä täyttä koneellista. Määrästä voisi kuvitella, että matkamme suuntautui pohjoisnavalle, eikä yli 30 asteiseen Afrikkaan. Pikku Murut ovat sen kokoisia kiitiäisiä, että ei auta kuin katsoa peiliin. Toisaalta jotakin taisi jäädä pyykkikoppaan ennen lähtöäkin. Pyykkikopat ovat lähinnä naurettava vitsi tällä hetkellä, meillä on koko ammeellinen pyykkiä, josta voi käydä vapaasti valitsemassa sopivan värisuoran seuraavaan koneelliseen. Sen lisäksi ammeen reunalla keikkuvat kauniit tuliaistossut. Kauneus on pettävää ja haju aivan hirveä. Aivan kuin kamelin… jostakin tehty, epäilen lähteekö haju ikinä pois.


Hotellin WLAN toimi juuri kuten lomalla kuuluukin ja aika kului ihan muualla kuin tietokoneen vierellä. Kuvien lataaminen instaan kesti puolituntia ja sen jälkeenkään ei ollut takeita, oliko toimenpide onnistunut. Luin kirjan (ei keittokirjan) pitkästä aikaa ja miten hyvältä tuntuikaan itkeä kirjan kanssa. Ihana kirja, mutta hieman itkettävän ihana eli just täydellinen lomakirja.Nyt pitää vielä vastailla muutamaan meiliin ja sitten pujahdan sänkyyn lämpimien peittojen alle teekupin kanssa lukemaan muutaman sivun uudesta Chocochili-blogin Elina Innasen Vegaanin keittiössä -keittokirjasta. Arki tuntuu taas hyvältä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
12 Comments
Share :

12 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Arki on ihmisen parasta aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa että pääsitte reissuun :) mielenkiinnolla odotan matkakertomusta ynm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on mieli ja kroppa ladattu auringolla talvea ajatellen. Yritän piakkoin saada jotakin kirjoittua. :)

   Poista
 3. Ihanaa että pääsitte aurinkoon ja lomalle! Nyt jaksaa varmasti arkeakin ihan eri tavalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, paluukaan ei ollut niin karmaiseva kuin ajattelin. Täällähän oli suorastaan lämmin.

   Poista
 4. Kiva että pääsitte lähtemään ja että pikkuinen kuitenkin parani niin että pääsi nauttimaan matkasta.Tuo Cecilia Samartinin kirja (ja muutkin hänen kirjansa) on aika ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitää etsiä muukin tuotanto.Tämä oli minulle aivan uusi tuttavuus, nappasi lentokentältä mukaani. Lasten kanssa on aina säätämistä, mutta onneksi siihen tottuu :)

   Poista
 5. metsästin itse vuositolkulla sitä "juuri oikeaa mattoa" joka lopulta löytyi Egyptistä. kamelista tehty, sekin. villaa, tosin. puolisen vuotta siinä meni että se kamelimainen haju häipyi :-) lapsuudesta muistan jonkun kamelin nahasta tehdyn tuliaislaukun jossa se haju tuntui kyllä vuosienkin jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos aikaa olisi ollut (lue: jos minut olisi päästetty yksin basaariin) olisin myös halunnut maton, mutta hävisin taistelun 3-1. Onneksi sain sentään muutaman nahkalaukun ja nuo kamelinhajuiset tossut, joita en varmasti voi pitää seuraavaan 10 vuoteen :) Tuo puoli vuotta kuullostaa lohdullisen pieneltä.

   Poista
 6. Toivottavasti pidät kirjasta ja resepteistä löytyy monta uutta arkiruokasuosikkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä näyttää. Rakastan vegekirjoja, niistä löytyy loistavia ruokia ja lihansyöjälle aivan mahtavia lisukkeita. Palailen kirjaan blogissa vielä myöhemmin. :)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta