Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Tunnelmavaloja syksyn pimeyteen


Mitä mitä mitä, jouluvalot ovat saapuneet kauppoihin ja tein ehkä vuosikymmenen kauneimmat valolöydön. Kuparinväriset pallot, jossa ledit sisällä. Ei minulla tietenkään ollut mitään suunnitelmaa, mihin ne laitettaisiin, mutta paikka löytyi heti. Olohuoneen musta kirjakaruselli, joka oli vuosi sitten vielä tummanruskea, sai kauniit valot mustalle pinnalleen. Aivan ihanan väriset ja millaiset varjot niistä tuleekaan. Valot jäivät juuri sellaiseen sykkyrään kuin paketissa olivat ja ne olivat täydelliset juuri niin.

Huomenna haen toiset. Eikä nämä näytä jouluvaloilta vaan tunnelmavaloilta, joten eikö ole täysin hyväksyttävää ottaa ne käyttöön heti piristämään pimeitä iltoja? Joululaulut laitan soimaan vasta ensi viikolla…

Loistavaa sunnuntai-iltaa!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
8 Comments
Share :

8 kommenttia:

 1. Oi, noita siis vielä löytyy jostakin? Minä olen omani ostanut muutama vuosi sitten ja ahkerasti käyttänyt läpi syksyn ja talven. Harmikseni ne eivät toimineet enää, olivat lempparini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niitä on ollut jo useampi vuosi, enhän minä ole nähnyt. Mulla oli aiemmin hopeiset ja pienemmät samanlaiset. Prismasta löysin :) ja on todellakin myös mun lempparit.

   Poista
  2. Nyt tiedän minne suunnistaa seuraavaksi, kiitos :) Toivottavasti olisi meidänkin Prismassa. Nyt vasta huomasin, että kirjoitit kuparin sävy. Ne hopean väriset minullakin on ollut, ei kuparit :D Ilmankos tuo sinun kuvasi näytti niin kauniilta.

   Poista
  3. Nuo kuparinväriset on vielä kauniimmat kuin hopeiset ja vielä hieman isommatkin. Kerrohan sitten mitä pidit :)

   Poista
 2. Minäkin ihailin juuri näitä samoja valoja. Ja ihan hyvin voi alkaa jo fiilistelemään joul..ei kun siis kausivaloilla :) ja tervetuloa vielä kerran Blogirinkiin, kiva nähdä sut siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Totta puhuen meinaan tänäkin vuonna aloittaa joulun fiilistelyn aivan liian ajoissa, se pelastaa minut tältä pimeältä kaudelta.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta