Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Isänpäivän tunnelmia ja kokkaustreeniä


Isänpäivän aamu alkoi 07.30. Pikku Murujen rytmi on lyömätön, paitsi tietysti kouluaamuina, jolloin uni maistuisi. Tein kakun jo lauantaina ja jätin vain kermapursotukset tähän aamuun, huomatakseni, että vatkain on mökillä. Suutarin lapsella ei todellakaan ole kenkiä, millainen ruokabloggari on ilman vatkainta puoli vuotta? Ihan hyvin on vatkailtu käsipelillä, mutta nyt oli kysymys 6 dl eli ei mikään piece of cake. Tässä välin pitää lähettää suuret kiitokset ihanalle Marjolle, joka laittoi minulle viestiä koskien kakkureseptiäni. Kysymys ei suinkaan ollut taivaankappaleiden väärästä asennosta, vaan yksinkertaisesti jauhojen vähäisyydestä. Marjo oli niin oikeassa. Kakussani oli tällä kertaa kolme kerrosta ja se onnistui täydellisesti. Kurkatkaahan Marjon sivuja, hänen luomuksensa ovat omaa luokkaansa ja välillä ihmetyttää, miksi sitä pitää itse väkertää, kun samasta kaupungista löytyy tuollainen virtuoosi. 

Iso Muru herätettiin paketeilla ja suukoilla. Hippu oli vakaasti sitä mieltä, että aina voisi olla isänpäivä. Silloin näyttää pääsevän sänkyyn ja ympärillä on koko perhe sekä mukavan rapisevia paketteja.


Aamusella pöytään katettiin kaikkea mahdollista herkkua ja tietysti tuo kakku, joka oli makeaakin makeampi. Juuri sellainen kuin Iso Muru toivoo. Tällä kertaa isänpäivän ruokailu ei ollut normi "pidemmän kaavan" mukaan vaan nyt mennään harjoituslinjalla. Ensi viikon torstaina on lähtö Pariisiin. 

Osallistuin syksyllä Cono Surin -kilpailuun tuliset lohitacot -reseptilläni ja nyt edessä on finaali. Ruotsin, Irlannin ja Suomen (minä) edustajat tekevät tuomaristolle ruoat Pariisissa ensi perjantaina ja voittaja lähtee Chileen tutustumaan Cono Surin viinitilaan ja tietysti myös muihin lähialueiden viinitiloihin. Voitte varmaan arvata mitä meillä syödään ja juodaan ensi torstaihin saakka. Onneksi Cono Surin Bicicleta Riesling on loisto viini eikä ruokakaan huonoa ole.

Näissä tunnelmissa aloitetaan uusi viikko. Alkuviikko jaksetaan pusertaa töitä ja sitten kutsuu Pariisi.
Loistavaa viikonalkua hellan ja viinilasin välistä!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Good luck! Kuulostaa hienolta mahdollisuudelta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, kävi miten kävi, joka tapauksessa Pariisiin on mukava lähteä :)

   Poista
 2. Pidämme peukkuja! Ja niinkuin sanoit, kävi miten kävi, tuo Pariisinmatkakaan ei ole hullumpi!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa jännittävältä! Hyvää Pariisin matkaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta