Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Perjantain viinivinkki - Cono Sur Bicicleta Riesling PS. terkkuja Pariisista


Tämä vinkki on kerrankin ajoissa. Huomenna päivällä kokkailen L´Atelier des Sens´is  -nimisessä kokkikoulussa Pariisissa. Iltapäivällä esittelen ruokani tuomaristolle ja sen jälkeen lähden huilaamaan hotellille (siis lähden jonnekin Ison Murun kanssa nauttimaan lasilliset samppanjaa) ja illallisella saamme tietää kuka meistä kolmesta saa opintomatkan Chileen. Kilpailijat ovat Ruotsista, Irlannista ja Suomesta.Olen tämän viikon kokkaillut tulisia lohitacoja siinä määrin, että lohi ei kuulu suosikkeihini seuraavaan kuukauteen. Kilpailun tarkoituksena oli löytää oikea ruoka Cono Sur Bicicleta Riesling -viinille ja edelleenkin pidän yhdistelmästäni erittäin paljon. Lohitacot ovat kombo suolaista, makeaa, hapanta ja umamia. Mausteisuus pehmenee pienen makeuden kautta, mutta makeus ei kohoa yli viinin makeuden. Tasapainoinen yhdistelmä.

Cono Sur Bicicleta -viini voitti 2014 kultaa omassa alle 10,- valkoviinit sarjassaan. Kommentit kilpailun tuomaristolta: Voimakkaan sitruunankeltainen viini, jonka tuoksussa aistii aprikoosia, sitrusta, hunajaa, mineraalia ja petrolia. Tyylikäs ja sopivan hapokas, makeanoloinen maku vastaa tuoksua, siinä on myös kypsää omenaa. Tasapainoinen ja hyvä viini.

Tämän viikon aikana on tullut maisteltua kyseistä viiniä aika monta kertaa ja olen todennut sen erittäin hyväksi omassa hintaluokassaan eli jos et vielä ole kokeillut, niin kipin kapin. Hinta ei päätä huimaa 8,98 €

Nyt pitää luottaa tähän Sydänmuruja keittiössä -blogin kommenttiin: Aivan huikea resepti! Tätä testattiin meillä tänään ja vei kyllä kielen mennessään! Cono Sur testattiin samalla, joskin todetaksemme etten edelleenkään itse sovi yhteen chileläistä (valko)viinien kanssa, mieheni ei sentään yhtä nirso ole. ;) Kiitos ja kumarrus, mies kehui ruokaa maasta taivaaseen ja sen verran hyvään appeeseen on tottunut, että se on todellinen kunnianosoitus. Ps. Kävin äänestämässä, jo pelkkänä reseptinäkin ehdottomasti mielenkiintoisin! Toivon kovasti menestystä kisaan, resepti olisi ehdottomasti voiton arvoinen!
KIITOS!

Pitäkää peukkuja pystyssä. Facebook, twitter ja insta päivittyvät myös matkan aikana.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Johanna, täällä peukutetaan toden teolla.

  VastaaPoista
 2. Lisätsempit vielä päälle, voitto olisi kyllä täysin ansaittu! :) Ja nauttikaa Pariisista (ja samppanjasta!), me suuntaamme sinne vasta kesäkuussa.

  VastaaPoista
 3. Hei hienoa! Sä voitit! Onneksi olkoon!!!!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut voiton johdosta,mahtavaa!

  VastaaPoista
 5. Voititko? Hienoa! Onnea!

  Jos vielä olette Pariisissa suosittelen tätä:
  http://halftenspydderestendog.blogspot.fi/2014/01/pariisin-parhaat-tacot.html

  ja tätä:
  http://halftenspydderestendog.blogspot.fi/2014/02/slippery-little-suckers.html

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta