Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

31 reseptiä joulupöytään


Sunnuntaiaamun keskustelua meiltä kotoa: Eihän me voida jättää lahjojen ja kuusen hakua huomiseen, kun huomenna tehdään ruoat. Mutta eihän ruokia voi tehdä 2 päivää ennen joulua. Miten niin kahta, eihän tässä ole kuin yksi päivä, minä en aattona ruokaa tee. Keskustelu jatkui samantasoisena ja minä kiukuttelin. Miten joku voi olla noin hölmö, ettei ymmärrä että kaikkea ei voi jättää viimeiselle päivälle. Uskokaa tai älkää, minun sisäisen kalenterini oli päivännyt joulun tiistaille. Sain yhden ylimääräisen päivän jouluvalmisteluille ja koko taistelu oli väärinkäsityksen aiheuttamaa. Tämä voi tapahtua vain minulle - hyvät naurut saatiin!

Menusuunnitelma on hahmottunut ja uusia makuja tulee tänäkin vuonna pöytään. Kinkku pötkötteli viime yön uunissa ja peuranjalka on haettu savustamolta. Savukala tilataan tänä vuonna. Onneksi lähikaupastani saa edellisenä yönä savustettua kalaa ja jouluaattoaamuna noudettaessa ne ovat vielä lämpimiä. Näiden ympärille rakennetaan kala- ja lihapöytä. Laitan tähän linkkejä aikaisempien vuosien resepteistä ja joulun jälkeen kirjoittelen tämän vuoden menusta.

Saamme onneksemme olla jälleen joulun kotona ja meille kokoontuu sukulaisia. Kaikki ovat tehneet ruokaa, joten pöytä täyttyy vaivattomasti herkuista. Päivällä syödään kalapöytä ja illan pimetessä nautitaan liharuoat lisukkeineen. Toivottavasti joulupukki löytää tiensä vielä tänä vuonna meille. Lapset odottavat joulupukkia, vaikka eivät siihen enää usko. Taitavat kuitenkin salaa vähän uskoa, kuten minäkin.

Tässä linkkejä blogini resepteihin, jotka saattaisivat taipua joulupöytään.

Vuoden 2014 viinivinkit
Vuoden 2014 glögitestiSimpukoita
Satakuntalainen saaristolaissushi
Skagen-mätipalat

Sir Lintsin patee


Mukavia jouluvalmisteluja hellan ja viinilasin välistä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta