Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Environ osa 3 - iholla


Muistatteko vielä kun aloitin ihonhoitoprojektin vuoden alussa. Viime postauksen jälkeen olen käynyt 2 kertaa Hoitohuone Duetossa, Kristiina on ehtinyt muuttaa uusiin tiloihin ja yrityksen nimikin on muuttanut hieman muotoon.
 

Kesän jälkeen ihoni oli hyvässä kunnossa, jos ei lasketa kerran kuukaudessa tulevia hormonaalisia näppyjä. Vaikka olimme kesän mökillä pidin huolen, että ihonhoitorutiinit hoituivat myös siellä. Mökillä iltapesu tarkoitti saunaa, sen lämmitystä ja jokapäiväistä uimista merivedessä. Ihoni tykkäsi kesästä ja merivedestä yhtä paljon kuin kuin minäkin.
Kesällä käytössä olivat samat tuotteet kuin aiemminkin, paitsi AVST-voide oli korotettu 3-vaiheeseen.

Kesän ihonhoitokaava oli tällainen:
- Kylmää vettä kasvoille = sukellus meriveteen aamuin illoin
- Putsari iltaisin
- Kasvovesi, tästä lintsasin aamuisin, mutta en iltaisin
- C-Boost
- AVST-3
tai/kun aurinko paistoi
- RAD SPF 15 suojavoide

AVST Cleansing Lotion
Puhdistusemulsio, johon on lisätty kosteuttavia ainesosia, mm. oliiviöljyä. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

AVST Moisturising Toner
pH-tasapainotettu öljytön kasvovesi, joka sisältää kosteuttavia ainesosia ja antioksidantteja. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ennen AVST-voiteita lisäämään vitamiinien imeytymistä.

AVST-3
Sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Tuote on suunniteltu aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een ja 2:een, joilla aloitin tämän projektin. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl-nimistä peptidiä edistämään kollageeni- ja elastiinituotantoa.

C-Boost
Tehokas C-vitamiinivoide pigmenttiläiskiin, couperosaan, aurinkovaurioille ja hienoille rypyille sekä terveen ihon ylläpitoon. Tätä laitetaan AVST-3 alle ja silmänympärysvoiteeksi.

Hydrating Exfoliant Masque
Valkosavinaamio ihon kosteutukseen ja imemään ylimääräistä rasvaa iholta. Tästä tykkään erityisen paljon, koska ihoni tarvitsee kosteutusta. Käytössä pari kertaa viikossa. Tämä oli tosi voidemainen, eikä ollenkaan sellaista tököttiä kuin ajattelin.

RAD SPF15 
Tehokas aurinkosuojavoide, joka sisältää sekä auringon valoa suodattavia että heijastavia ainesosia. Suojakerroin 15 sekä UVA- että UVB-säteille. Lisäsuojaa antavat suuret määrät C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia, jotka tehokkaina antioksidantteina estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Voide sopii kaiken ikäisille imeväisiästä lähtien sekä kaikille ihotyypeille. RAD sisältää A-vitamiinia vain beetakaroteenin muodossa. Tätä käytettiin myös lapsille.Elokuussa tehty hoito oli Environin laitteella tehty imeytyshoito ihon kosteustasapainon ylläpitoon.
Laitteen ultraäänellä imeytettiin A- ja C-vitamiini seerumin A-vitamiinigeeli väliaineena. Lopuksi kosteuttava ja rauhoittava merileväuutetta sisältävä maski tehostettuna iontoforeesikäsittelyllä varmistamaan hoitoaineiden optimaalinen imeytyminen ihoon.Kristiina ei kuitenkaan ollut ihan tyytyväinen ihoni kuntoon vaan halusi kokeilla Environin B-active -sarjaa. B-active sarja mielletään perinteisesti nuorten aknehoidoksi, mutta se käy mainiosti myös "varttuneemmankin väen" (johon minä en todellakaan kuulu) näppyläisyyteen taipuvan ihon kotihoitoon. Sebutone-kasvoveden salisyylihappo tehostaa myös puhdistavuuden lisäksi hoitoaineiden imeytymistä ihoon. Vaihdos siksi, että iho kaipasi tehokkaampaa ja puhdistavampaa kotihoitoa. Putsari, kasvovesi ja naamio uusiksi ja muut kotihoitotuotteet säilyivät samana, paitsi AVST korotettiin 4-tasolle.


Sebuwash
Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli, joka sisältää teepuuöljyä ja salisyylihappoa. Ei kuivata ihoa.

Sebutone
Keskivahva maitohappoa, salisyylihappoa ja teepuuöljyä sisältävä kasvovesi. Maitohappo madaltaa ihon happamuutta ja kosteuttaa ihoa. Pieni määrä alkoholia auttaa poistamaan iholta ylimääräistä rasvaa ja edesauttaa vitamiinien imeytymistä ihoon.

Sebumasque
Valkosavipohjainen naamio, joka imee ylimääräistä rasvaa iholta ja vähentää ihohuokosten tukkeutuneisuutta. Teepuuöljy, panthenol ja E-vitamiini rauhoittavat tulehtunutta ihoa.

AVST 4
Sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een, 2:een ja 3:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl:iä.

Kuorintana olen käyttänyt suolaa. Sama suola toimii kokovartalokuorintaan ja kasvoille. Samaa suolaa olen laittanut myös ammeeseen kun lapsilla oli iho-ongelmia. Monikäyttöinen tuote. Iho tuntuu silkin pehmeältä suolakuorinnan jälkeen.Syyskuussa tapasimme uudestaan ja silloin Kristiinalla oli uudet kujeet. Hoitolassa tehtiin tehokkaasti puhdistava hapotushoito, jonka vaikutusta tehostettiin Environin Df-laitteen iontoforeesilla. Tehtiin myös perinteinen mekaaninen ihonpuhdistuskäsittely.
A-vitamiinihoidon tehostuksena Retinol Intensive Seerum maskin alle ja imeytystä tehostettiin Iontoforeesilla. En ihan kaikkia termejä ymmärrä, kysyin nämä Kristiinalta, mutta onneksi minun ei tarvikaan. Ajattelin, että ehkä jollekin teistä ruudun toisella puolella nämä kertovat enemmän tai niistä on muuten hyötyä teille.

Päätimme vielä kokeilla Sebu-sarjalla kotihoidossa pari viikkoa vaikka se tuntuikin kuivattavan ihoa.  Parin viikon aikana iho alkoi tottua sarjaan ja tuntua taas normaalilta. Suurimmat nypyt ovat jääneet pois eli siis se "teiniakne". Iho on parantunut koko ajan hoitojen edetessä ja ongelmat ihon paikoittaisen punaisuuden kanssa ovat mennyttä elämää. Maksaläiskät eivät ole olleet ongelma minulle, mutta ne muutamat pienetkin ovat haalistunut. Iho on kirkastunut eikä kiristä. Olen tällä hetkellä tosi tyytyväinen ihon kuntoon, varsinkin kun tiedän että se paranee tästä vielä lisää.

Environilla on myös vartalonhoitosarja ja alkuun kokeiluun saamani BodyOil oli aivan ihana tuote, pitääpä kysyä, jos saisin näitä muitakin testattavaksi.

Tänään menen taas Kristiinan käsittelyyn ja samalla kuulen ammattilaisen mielipiteen ihon tämän hetkisestä kunnosta. Siirrymme todennäköisesti seuraavaan vaiheeseen, joka tietääkin aika radikaaleja muutoksia ihonhoitorutiineihin. Seuraavaksi alkaa neulaaminen. Katsotaan millaiset horror-kuvat saan teille huomenna instan puolelle. Tämä horror-kuva on ekalta kerralta, mutta samanlainen maski on rakennettu jo useampaan kertaan kasvoilleni. Näkymästä huolimatta, olen kivuton.


Tällä hetkellä olen aivan vannoutunut Environ-käyttäjä. Paljon hyvää on tapahtunut ja kaiken käsitykseni mukaan paras on vasta edessä. Tässä kuitenkin edetään pikku hiljaa, A-vitamiinipitoisuuksiin pitää totutella ja niitä suurennetaan asteittain. Sarja tuntuu hyvältä ja tehokkaalta. 

Nuoreksi en ole muuttunut, mutta onneksi sisäisesti en ole koskaan vanhentunutkaan. Nauru- ja otsarypyt ovat pysyneet, mutta lisää ei ole tullut ja siitä tykkään.

Katsotaan miten edetään, lisää juttua tulossa.

---------

Joulupukin työtä helpottamaan Kristiina kehitteli kolme mukavaa lahjakorttikokonaisuutta Hoitohuone Duettoon:
1. 70€ lahjakortti hoitoon sisältäen 20% etuseteli tuoteostoon
2. 100€ lahjakortti hoitoon sisältäen 30% etuseteli tuoteostoon
3. 150€ lahjakortti hoitoon sisältäen 50% etuseteli tuoteostoon


Lahjakortin voi tilata sähköpostitse ja sen saa suoraan kotiin toimitettuna, joten voit hankkia sen myös itsellesi, duetto@kauneusduetto.fi


Aikaisemmin aiheesta kirjoitettua
http://hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.fi/2014/03/environ.html
http://hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.fi/2014/06/environ-osa-2.html

Yhteistyössä Environ ja Hoitohuone Duetto
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva lukea, että tykkäät! Minähän käytin myös AVST tuotteita ja todellakin pidin niistä. Kun aloin imettämään niin minun oli kuitenkin etsittävä toinen voide ( öljy) koska iho meni ihan rutikuivaksi. Tarkoitus olisi jatkaa ( aloittaa alusta) voiteiden käyttö, kunhan lopetan imetyksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hormonit heittävät kaikki uusiksi :) Toivottavasti sopivat sinulle nyt ja onhan niillä aika montaa eri vaihtoehtoa sen avst:n lisäksi. Minullakin oli C-boost alle laitettavana, koska tuntui liian kuivalta ja nyt sain C-boostin tilalle Super moisturiser -voiteen. Onneksi ei tarvitse itse miettiä mikä sopii ja mikä ei, kun on kosmetologi :)

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta