Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Viime hetken lahjat - kirjat


Jos jokin paketti on jäänyt vielä hakematta, tässä nopeat ja pommivarmasti hyvät vaihtoehdot pukinkonttiin tai vaikka uuden vuoden tuliaiset. Nämä kirjat löytyvät omasta hyllystä ja ovat ehdottomasti hankinnan arvoisia. Tänäkin vuonna meillä paketoitiin paljon kirjoja. mutta tällä kertaa romaaneja. Vaikka netti on pullollaan hyvää sisältöä, kirjassa on edelleen jotakin ainutlaatuista. Ruokablogit pursuavat toinen toistaan upeampia ja innovatiivisempia reseptejä ja siitäkin huolimatta minä luen niiden lisäksi keittokirjoja. Niin taitavat tehdä monet muutkin, koska tässäkin joukossa on monta ruokabloggajan tekemää keittokirjaa ja tämä on todella upea juttu.
Lahjaksi viinin ystävälle

Aikamatkoja viinimaailmassa - Pekka Nuikki

Aikamatkoja viinimaailmassa – Drinking History II on suurin ja kattavin koskaan Suomessa kirjoitettu viinikirja. Se vie lukijansa yli kahdensadan vuoden aikamatkalle yhdistämällä nykyhetken ja historian toisiinsa riemastuttavalla ja mielikuvitusta ruokkivalla tavalla. Kirjan kiehtovat tarinat viineistä, niiden historiasta ja nykyhetkestä yhdistettynä Nuikin surrealistiseen, mustavalkoiseen kuvamaailmaan tekevät kirjasta ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan.

" I longer feel that I am just drinking wine - I am actually drinking history!" Pekka Nuikki

Tuhannen ja yhden yön tarinoita intohimoiselle viininystävälle.


Viiniopas 2015 - Pekka Suorsa

Kaikki Alkon viinit - arviot yli 2000 viinistä. Ilta-Sanomien, Glorian ruoka & viinin ja Vartin viinipalstoilta tutun kirjoittajan Pekka Suorsan Viiniopas 2015 kertoo, mikä viini on hintansa arvoinen Alkon myymälässä. Suositeltavat viinit on varustettu etikettikuvin. Viinitoimittajan kokemukset kokoava opas julkaistaan vuosittain.

Viiniostosten assari kassiin.


Samppanjaopas 2015 - Jukka Sinivirta

Kirjassa on arvioitu kaikki Alkon samppanjat, jotka kirjan tekohetkellä olivat saatavissa. Lisäksi opus esittelee yli tuhat muuta samppanjaa. Samppanjaopas myytävänä myös appsina.
Kirja soveltuu kaikille samppanjasta kiinnostuneille vasta-alkajista kuplakonkareihin.

Samppanjan ystäville.


Viinipäiväkirja

Viinipäiväkirja tarjoaa mahdollisuuden tallentaa kauniisiin kansiin omat viinielämykset vuosien varrelta. Eri viinityypeille tarkoitetut värikoodatut merkintäsivut auttavat jäsentämään ja hahmottamaan, mitä viiniä olet nauttinut, missä seurassa ja minkä ruoan kanssa.Suomen luotetuimpiin kuuluva viinituntija Antti Uusitalo on kirjoittanut Viinipäiväkirjan johdantoluvun, joka avaa viinityypit ja kertoo, miten niiden maistelusta saa suurimman nautinnon irti.

Viininautiskelijan muistikirja.


Herkkuttelijoille

Sopat! - Marc Aulen

Soppamestari Marc Aulénin ruokafilosofiassa keskeisintä on yksinkertaisuus, raaka-aineiden kunnioitus ja nopea toteutus. Hyvä ruoka ei ole rahasta kiinni, sillä edullisista raaka-aineista saa oikeilla mausteilla, tekotavalla ja mielikuvituksella loihdittua todellisia makunautintoja.

Jos haluat keittoihisi uutta twistiä, tämä on juuri oikea opus. Jokaviikkoisessa käytössä meillä.Parempaa katuruokaa tarjoilee "roskaruokaa" parhaimmillaan eli kunnon raaka-aineista alusta alkaen itse valmistettuna. Roskaruoan ei siis tarvitse olla epäterveellistä ollakseen hyvää. 

Kaikille roskaruoan ystäville, jotka kuitenkin haluavat syödä hyvin. Ihania reseptejä ja kaunis kirja.


Kinuskikissan helpot suosikit keskittyy nopeaan ja helppoon herkutteluun. Ideat ovat inspiroivia ja maku on takuuvarmaa Kinuskikissaa. Mukana makeita ja suolaisia ohjeita. Helppoja, mutta oivaltavia reseptejä

Jokaiselle kotipaakarille, erinomaisia reseptejä.


Elämyksellinen, tarinallinen sienikirja. Läpi vuoden kestävällä sieniretkellä tutustutaan intohimoisiin sieni-ihmisiin ja opitaan uutta sienistä heidän kauttaan.
Kirjassa esitellään harvinaisempia ruokasieniä, opetellaan sienten kasvatusta, tutustutaan sienten lääkinnälliseen käyttöön, pähkäillään miten erottaa haperot toisistaan ja ihmetellään autotalliin ikuistettua sienimetsää.

Ensimmäinen lifestyle-kirja sienistä. Herättää halun opetella harvinaisempienkin sienten tunnistamista.

Luonnossa samoilevalle kulinaristille.


Parempaa arkiruokaa kasviksista. Rennolla otteella herkullista ja terveellistä arkiruokaa kasviksista. Helppoja kasvisruokareseptejä. Yhtä tarpeellinen kirja lihansyöjälle kuin kasvisruokavaliota noudattavalle. Upeita lisukkeita lihalle tai kasvisruokana sellaisenaan. 

Lisää kasviksia ruokavalioon toteutuu tämän kirjan avulla helposti.


Juuri nyt- 
Ilja Björs, Antti Ahokas, Jukka Nykänen, Arto Koskelo

Suomalaisen keittiön uudet klassikot. Ravintola Juuren klassikkoreseptit yksissä kansissa. Lähiruokaa ja uusyksinkertaisuutta! Ravintola Juuri on astellut suomalaisen ruokakulttuurin etujoukoissa jo kymmenen vuotta ja synnyttänyt samalla uusia kotimaisiin raaka-aineisiin nojaavia klassikoita. 

Perinteinen ruoka nousee uudelle tasolle Juuri nyt -kirjassa. Klassikoiden ystävälle.


Tuoretta reseptiikkaa muun muassa täysjyväviljoista, kurpitsasta, lehtikaalista, speltistä, kvinosta, banaanista, ruusukaalista - kaakaonibsejä, pähkinöitä ja kookossokeria unohtamatta. Täysjyväisillä raaka-aineilla syntyy rustiikkista, mutta herkullista ja terveellistä ruokaa niin arkeen kuin juhlaankin.

Haluatko terveellistä ja silti herkullista ruokaa, tässä oikea kirja sinulle.

Gaijin - Tomi Björck, Matti Wikberg

Tomi Björckin ja Matti Wikbergin Helsingin Bulevardille avaama ravintola Gaijin yhdistelee modernilla tavalla Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan perinteisiä makuja. Gaijin-kirja kertaa nuoren ravintolan ja sen taustavoimien alkuvaiheet, ja esittelee sen parhaat reseptit Gaijinin ruokalistalta tutussa muodossa: ensin sormisyötävät ja sitten taidokkaat dimsumit. Japanilaisvaikutteisten maistelulautasten jälkeen siirrytään pääruokiin ja lisukkeisiin. Kirja sisältää myös Gaijinin parhaat jälkiruokareseptit, joissa länsi kohtaa idän, eikä talon cocktailejakaan ole unohdettu.

Modernia aasialaista, uskomattoman upeita makuja. Aasian keittiön ystäville!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Rauhallista joulua sinulle ja perheellesi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, minulta on joulutohinoissa mennyt toivotuksesi kokonaan ohi. Ihanaa uutta vuotta ja toivottavasti nähdään pian!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta