Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Uusi vuosi, vanhat kujeet


Viime vuosi jätti hyvän mielen, uskomattomia uusia kokemuksia, uusia maita ja kaupunkeja, mukavia tuttavuuksia. Se toi myös uuden perheenjäsenen.Vuoden 2014 teema positiivinen 40-kriisi vei minut Me & I juhlavuotisnäytökseen. Jos joku olisi sanonut vuosi sitten, että olen mukana muotinäytöksessä, olisin nauranut. Keväällä perhekokomme kasvoi ja mäyräkoira Hippu muutti meille. Syksyllä matkustelimme Krakovaan, Pariisiin ja Marokon Agadiriin. Matka Pariisiin oli vuoden ehdoton kohokohta. Voitto ConoSurin -kilpailussa lähettää meidät ensi talvena Chileen tutustumaan viinitiloihin ja Chilen luontoon. Onneksi tässä on melkein vuosi aikaa suunnitella matkaa.
Mitä suunnitelmia tälle vuodelle?
Ei lupauksia, mutta suunnitelmia toki. Blogi jatkaa samalla tiellä. Yritän kirjoitella teille enemmän tarinoita viinitiloista ja perjantain viinivinkit jatkuvat. Reseptejä tehdään ja ravintoloita testataan aina mahdollisuuksien mukaan. Matkakertomuksia tulossa, ensimmäinen jo ensi viikolla ja takataskussa on vielä matkakertomuksia viime vuodelta. Blogissa esitellään myös löytöjä - ruokatarvikkeita, keittiötarvikkeita ja kaikkea muuta hyväksi havaittua. Blogin alkuaikoina mukana oli sisustamista, mutta jotenkin se on jäänyt ruoan ja viinin jalkoihin. Saa nähdä miten tänä vuonna käy. Kirja-arvosteluja tulee jatkossakin. Kesällä jatkuu Strömsön rakennus ja blogi muuttaa saaristoon.

Tammikuussa blogissa kevennetään ruokia, ei kevytruokaa, mutta kevyempää. Enemmän keittoja ja lisää liikuntaa. Oma personal trainerini Hippu pitää huolen, että joka päivä liikutaan, mutta löytyisikö into taas kuulan heilauttamiseen, saapi nähdä. 

Kertokaahan, onko jotakin mitä haluaisitte blogiin lisää tai olisiko jotakin uutta?

Teitä lukijoita oli viime vuonna enemmän kuin koskaan, suuret kiitokset. Toivottavasti viihdytte hellan ja viinilasin välissä myös tänä vuonna. Tehdään tästä vuodesta huikea!

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. no varmasti viihdytään :-) huikean elämysrikasta vuotta koko muruperheelle x

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta