Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Me&moment ja lupa hemmotella


Muistatteko, kun viime vuonna tein mukavan yhteistyöjutun ruotsalaisen Me & I -vaatemerkin kanssa? Myönnetään, että mietin hetken aikaa ennenkuin suostuin siihen. Olen tottunut olemaan linssin toisella puolella, enkä niinkään kuvattavana. Mutta joskus on hyvä poistua mukavuusalueelta, joten päätin lähteä. Olin Me&I´n 10-vuotis juhlamuotinäytöksessä yhdessä kolmen upean naisen kanssa: Uudenkuun EmiliaMami Go Go´n Minttu ja Prinsessanoppi-lapetiteprincesse´n Elisa.

Nyt luvassa on yhteistyön toinen osa ja taas poistutaan mukavuusalueelta, mutta aika mukavalla tavalla. Olen saanut kutsua yhden ystävistäni mukaan Me&I´n tarjoamaan Me&moment hemmottelupäivään. Päivä sisältää stailauksen, kampauksen, meikin ja valokuvaajan otokset, mieleisen asukokonaisuuden ja herkuttelua. Minun ei tarvinnut miettiä kahta kertaa kuka mukaani lähtee. Olen viettänyt erään ystäväni kanssa monet hulvattoman hauskat Me&I kutsut. Välillä lapsille vaatteita katsellen ja välillä vähän itsellekin. Joka tapauksessa hauskaa on ollut aina. Emilia, Minttu ja Elisa ovat valinneet myös yhden onnellisen mukaansa ja heidän päivänsä toteutetaan Helsingissä. Marittan ja minun päiväni toteutuu tänään Porissa.

Olen valinnut kuviin kolme erilaista asukokonaisuutta, jotka valokuvaaja ikuistaa. Näette kuvat piakkoin ja niiden myötä myös teille on tulossa mukavaa kilpailua. Uudessa mallistossa oli muutamia aivan ihania juttuja, jotka voisin kuvitella itselleni ja kuinkas ollakkaan, ne ovat mustia. Tänään nähdään, miltä ne näyttävät päällä.

Jos Me&I on vieras merkki, niin se saattaa johtua siitä, että vaatteita saa vain kotikutsuilta tai suoraan myyjältä tilaamalla. Merkki on aiemmin profiloitunut hyvin vahvasti retrokuosisiin lasten vaatteisiin, jotka ovat olleet Pikku Murujen keskuudessakin suosittuja. Nyt myös naisten mallisto on lähtenyt kasvamaan. Ei enää niin retroa, mutta edelleen laadukasta ja mukavaa.

Vaikka nyt keskitytäänkin naistenmallistoon, pitää nostaa yksi juttu myös lasten mallistosta. Tämä pipo ja tuo mekko on aivan pakko ostaa Pikku Murulle, niin ihanat!

Nyt laitan itseni kuntoon ja lähden nauttimaan hemmottelusta, kerrankin ihana maanantai! Tällainen pöytä on kuulemma odottamassa.

Kuva: Anna Stenberg


Yhteistyökumppanini Me&i etsii uusia myyjiä tiimiinsä, ja lupasin kertoa asiasta myös täällä blogissani. Joten jos teillä jollakin on kiinnostusta alkaa myymään Me&I´n vaatteita, niin lisätietoja löytyy täältä.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Tuollainen hemmottelupäivä kuulostaa kyllä hyvältä;nautippa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3, miten minulta menee aina välillä nämä kommentit ohi.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta