Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pelastajani - varaston kuiva-ainekaappi


Joskus on niin ihana tehdä jotakin pientä syötävää sohvapöydälle ja rojahtaa sohvanurkkaan nauttimaan siitä, ettei tarvitse tehdä mitään. Juuri tällaisiin päiviin ei tietenkään ole varautunut ostamalla ihania tapasjuttuja vaan tarjottimelle kootaan sitä mitä kaapista löytyy. Onneksi ns. kakkos kuiva-ainekaappimme vetoisuus on hyvä ja vaikka pahempikin myrsky yllättäisi, meillä riittäisi ruokaa varmasti pariksi kuukaudeksi tai näin Iso Muru ilmaisee asian.

Mielestäni kuiva-ainekaapissa pitääkin olla jos jonkin näköistä purkkia ja purnukkaa, maustehätävaraa, jauhoja, joitakin toisia jauhoja ja pari muutakin jauhopussia, erivärisiä linssejä, vähintään 5 erilaista herne- ja paputyyppiä, erilaisia pastoja ja riisejä, montaa erilaista näkkäriä gluteenittomana ja tavallisena ja paljon paljon muuta. Tämä meidän varastossa sijaitseva kuiva-ainekaappimme on täyskorkean vaatekaapin kokoinen, joten paljon paljon muuta ei ollut liioittelua.

Kaivoin hetken kuiva-ainekaappia ja tottahan sieltä nyt viinilehtikääryleitä ja oliiveja löytyi, jääkaapista kananmunia, ilmakuivattuakinkkua, juustoja ja srirachamajoneesia (majoneesia ja srirachakastiketta sekoitettuna) sekä tomaatteja ja juuri oikealla hetkellä vanhenemiselta pelastettua avokadoa. Olisihan sieltä löytynyt paljon muutakin, mutta onneksi tarjottimelta loppui tila.

Kaikki esille tarjottimelle, kananmunien päälle srirachamajoa ja korianteria, avokadojen sivuun myös. Sitten sohvanurkkaan ja kaikki valmiina. Helpompaa ei voisi olla ja maistuu niin herkulta. Jos oikein hurvittelemaan alkaa, voisi lasiin kaataa viiniä, vaikka jotakin valkoista tai kuohuvaa. Ehkä teenkin sen.

Mukavaa keskiviikkoiltaa!QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta