Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kassialman pelastaja - Insjö bag in bag


En tiedä onko teillä yhtä paha tilanne käsilaukun suhteen kuin minulla. Välillä tuntuu, että joku on kipannut roskakorinsa sinne. Ei sieltä sentään banaaninkuoria löydy, mutta varmasti lähes kaikkea muuta. Eilen löysin kassistani Ylläksen latukartan - matkasta on sentään pian 3 viikkoa, murtsikat eivät olleet edes mukana ja vaikka olisivat olleetkin, niin tuskin käsilaukku olisi ollut hiihtolenkillä. Onneksi lapset ovat kasvaneet jo sen verran, että pikkuautoja ja värityskirjoja ei enää löydy. Oman puhelimen etsiminen kassista on lähes mahdoton tehtävä, usein siihen pitää soittaa, jotta se löytyy valon perusteella. Voitte varmaan arvata miten kauan avainten etsiminen kestää. Enkä ottanut kuvaa kassin sisällöstä, jotakin rajaa sentään.

Ratkaisu olisi helppoakin helpompi eli pienempi laukku tai siistimpi emäntä. Näistä ei vain kumpikaan käy minulle. Laukussa pitää olla tilaa lompakolle, meikkipussille, muistikirjalle x2, läppärinkin on hyvä mahtua hätätilanteessa mukaan, puhelimen laturi, vesipullo ja paljon paljon muuta. Se on jokapäiväinen matkalaukkuni.

Tiedän miten moni painii saman ongelman kanssa. Saadessani tämän Insjön Bag in bag -laukun, tuntui siltä, että joku on kuullut tai vielä pahempaa, nähnyt etsintöjäni ja suunnitellut tämän vain pelastaakseen minut pohjattomalta tuntuvan laukun kiroukselta.Ei mikään kaunistus tuo punainen jutska avaimenperässäni, mutta säästä hermoja kun
lompakossa ei ole käteistä ja kärryt pitäisi ottaa. Insjön klipsulla sekin pysyy kassissa kiinni.


Insjön johtoniputin


Insjön bag in bag on juuri se mitä tarvitsen laukkuuni eli toinen laukku sen toisen sisään. Ongelmahan ei ole iso kassi vaan taskujen puute. Bag in Bag -laukulla, laukustani tuli järjestelmällisyyden huippu - 13 lisätaskua + avaimet kiinni kassiin klipsu + johto nippuun klipsu.

Kauneimmillaan tämä olisi pienemmän laukun sisällä, mutta eniten tarvetta on tällaisessa jättisäkissä. Valitettavan harvalla on sisäistä harmoniaa nauttiva kassi, mutta olisi tosi kiva kun sentään löytäisi jotakin. Sitä paitsi, miten kätevää on napata kassi toisen sisältä ja siirtää toiseen. Tämän sisäkassin materiaali on nailonia eli helppo puhtaana pidettävä ja kestää myös käsinpesun. Kokoja on kahta ja tämä on niistä isompi Saimaa 170 mm x 270 mm x 100 mm.
Tämä ihan oikeasti helpotti kassini kaaosta aika lailla. Ylläksen latukartta sai lähtöpassin kassista, mutta muuten kokoonpano pysyi hyvin samanlaisena.

Jos kiinnostuitte kassista, niin koodilla JOKO1 saa Insjön nettikaupasta postimaksut pois. Suosittelen lämpimästi!

*kassi saatu Insjöltä


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
5 Comments
Share :

5 kommenttia:

 1. Minä en nyt kyllä yhtään ymmärtänyt :D Onko kyse siitä, että ihmisillä on joku lempparilaukku, jossa järjestys ei säily ja tämä "sisälaukku" tuo järjestystä? Eikö sitä sisälaukkua voi käyttää sinä varsinaisena laukkuna? Minä en siis ymmärrä laukuista mitään, kun kuljen kangaskassin ja repun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos, kun mulla on sellainen aika isohko laukku, jossa ei ole kuin yksi ainoa pieni sivutasku. Kassin pohjalla ajelehtii epämääräinen joukkio kaikenlaista tavaraa ja kaikki ovat suloisessa sekamelskassa kassin pohjalla. Tämä on niinkuin isohko meikkilaukku laitettaisiin sen sisään ja 13 taskulokeroa pelastavat tilanteen. Tätä voi sitten liikutella kassista toiseen eikä tarvitse purkaa ja pakata välillä.

   Minä luulen, että sinä olet niitä fiksuja, jotka eivät kanna mukanaan kaiken maailman hilavitkuttimia, etkä tarvi jättisäkkiä :)

   Poista
  2. Ai joo, just saa kätevästi ne tärkeät tavarat mukaan, kun vain siirtää sen sisuslaukun toiseen kassiin. Ymmärrän :) Kyllä minullakin on rompetta mukana, reppuni on joskus aika aarreaitta, eikä se aina tarkoita mitään hyvää :O

   Poista
  3. Valitettavasti aarreaitta ei minunkaan kassissani ole välttämättä kovinkaan positiivista. Toisaalta välillä sieltä voi tehdä hyvinkin tarpeellisia löytöjä ;)

   Poista
 2. Mä olen halaannut tollaista jo monta vuotta, kun näin sellaisen jollain ulkolaisella sivustolla, maksoi siellä vain maltaita. Tekaisin sitten itse kuvan perusteella, mutta tuli tehtyä liian paksusta kankaasta ja liian pieni :( En ole kaupoissa näitä lainkaan, viime aikoina en ole kyllä muistanut enää etsiäkkään.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta