Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

PINGHelsinki ja Tallinnan vinkkejä


Ensimmäinen PingHelsinki on ohi. Eckerö Finlandian konferenssiosasto oli täynnä sisällöntuottajia ja businesshippejä. Letkeästi keinuvassa laivassa oli mukava kuunnella gurujen luentoja, keskittyminen ei herpaantunut hetkeksikään, koska pelkäsin tulevani merisairaaksi. Jotakin kesäisin viettämäni saaristolaiselämä on tehnyt, koska selvisin merimatkasta pelkällä säikähdyksellä ja muutamalla erinomaisella idealla, jotka taas saivan alkunsa KLOKin YouTube gurujen luennosta. Ilmeisesti minunkin pitää vielä aktivoitua videoiden tekemiseen, onneksi opintojeni varrella tullaan käsittelemään vloggaus.

EckeröLine Finlandia
Vinkkinä Tallinaan matkustaville, jos haluatte rauhallisen matkan ilman hälinää. Konferenssitilojen yhteydessä oli lounge, jonne pääsi pienen lisäsumman maksamalla ja siellä saa nauttia kaikessa rauhassa aamiaisen ja hoitaa työasioista.

Solo Estoria
Tallinnassa bussi kiidätti meidät uudelle Solo Estoria -hotellille, jonka tilat ovat osaksi yhteisiä Viru-hotellin kanssa. Estorialla on 96 tarina huonetta eli jokaisella huoneella on oma tarinansa Viron historiasta. Huoneet olivat uuden karheat ja ne sängyt - hehkutin niitä jo instan puolella. Lukijani tietävät, että olen aika niuho hotellien sängyistä ja nuo Estorian pääsevät varmasti kaikkien sänkyjen TOP3 listalla.Luennot jatkuivat hotellilla. Ruokabloggajien mielenkiinnon herätti @Idafrosk, joka on luonut itselleen uuden uran ruokataiteilijana Instagrammin puolella. Kurkatkaapa linkistä millaisesta taiteesta on kysymys. Asiakkaana hänellä on mm. vaatimattomasti Vogue.
Justimuksen kaverit kertoivat urastaan. Minulle Justimus ei ollut ennestään tuttu, mutta kun kysyin 10-vuotiaalta pojaltani, niin vastauksen saattoi arvata eli hittikamaa.
Kolmas luennoitsija oli suomalainen löytöretkeilijä Pata Degerman. Loistava luennotsija, jonka matkajuttuja olisin kuunnellut pidempäänkin. Yhden erittäin tärkeän muistutuksen Pata antoi. Tämä otettiin heti käyttöön.

Ota päivästäsi yksi tunti "power hour" ja tee sen aikana kaikki, minkä olet miettinyt olevan mahdotonta. 


Koka klubi - Kalamaja
Hotellilta siirryimme Kalamajalle tutustumaan paikallisiin ruokabloggaajiin. Kaikki neljä ovat äärimmäisen suosittuja ja kaikilla on jo monta kirjaa markkinoilla. Laitan osoitteet tähän, jos olette kiinnostuneita tutustumaan. Kalamajan Koka klubi tarjoaa kokkikursseja sekä toimii myös tuotantoyhtiöiden kokkiohjelmien kuvauspaikkana. Upea miljöö!

http://pirethanson.com/
http://www.kokkama.ee/
http://noadkahvlid.blogspot.com/
http://www.siitnurgastjasealtnurgast.ee/Energia Oivalluskeskus - Kalamaja
Ehdimme myös pysähtymään tiedekeskukseen eli Energia Oivalluskeskukseen, joka sijaitsee vain kiven heiton päässä satamasta. Vanhassa sähkövoimalassa on esillä yli 130 erilaista kojetta, joita voi kokeilla ja testata. Tasatunnein on paikan ehdottoman vetonaulan aika eli sa­la­ma­saa­ren kes­kel­lä on huo­neen ko­kois­ta lin­tu­häk­kiä muis­tut­ta­va Fa­ra­dayn häk­ki, jonka sisällä salamat sinkoilevat 3 minuutin ajan.
Ehdottomasti paikka, jossa lasten kanssa pitää pysähtyä Tallinnan matkalla ja vink vink koululuokille ehdoton luokkaretkipaikka.
www.energiakeskus.ee/perhelomaKalamajan alueesta vielä sen verran, että kuulemma alue sisältää mahtavia ravintoloita, jotka on hinnoiteltu maltillisesti eli varmasti tutustumisen arvoinen alue kulinaristeille.
Kalamajan kauniista ympäristöstä kiiruhdimme takaisin laivalle saattamaan ensimmäistä PingHelsinkiä satamaan.

Herttainen Kaikokaipuu -blogin Nella oli yksi tapahtuman järjestäjistä

Suuret kiitokset PingHelsingin mahtaville järjestäjille, true woman power, ihanille kanssabloggaajille, vloggaajille, instaajille ja yritysten edustajille. Upea päivä, olisin kestänyt kaksikin!
Paljon mielenkiintoisia juttuja, joiden sulatteluun viikonloppu meni - onneksi sadekeli tarjosi sopivan kuplan villasukkailuun kotosalla.

-----------------------------------

Muistattehan, että Viinipäiväntasausta vietetään taas 11.4.2015.

QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Ping kuulostaa todella mahtavalta tapahtumalta. Varmasti ollut antoisa reissu.

  VastaaPoista
 2. Ammattilaisen postaus! Itse hävitin kameran johdon reissussa, liekö jäi sinne hyttiin? Postausta ruokabloggarin näkökulmasta luvassa siis vasta tänään. Oli kyllä huippua tutustua - niin hauskaa, ihan kuin olisimme aina tunteneet. Näkemisiin ainakin siellä Porissa Kylien konsertissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just Heli, kiitos :) Aika kiirellähän me lähdettiin, joten hyvin paljon mahdollista. Kyselitkö laivayhtiöltä?
   Oli todellakin hauskaa ja palataan visioihin piakkoin ja täällä sitten nähdään - viimeistään :) Ihanaa pääsiäistä!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta