Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Grand Champagne Helsinki


Ensimmäinen Grand Champagne Helsinki on todella hatunnoston arvoinen suoritus tekijöiltään. Christian From, Taru From ja Essi Avellan tekivät keväästä kuplivan.
Samppanjatalojen suuret nimet olivat saapuneet Helsinkiin, osa heistä ensimmäistä kertaa Suomeen. Vanha Ylioppilastalo täyttyi nopealla vauhdilla ja perjantai olikin jo ennakkomyyntinä loppuunmyyty. Samppanjalla on selkeästi paikka suomalaisten sydämessä.
Essi Avellan haastattelee Taittingerin suvun vesaa Clovis Taittingeria

Pol Roger samppanjatalon omistaja Hubert de Billy samppanjasuvun edustaja viidennessä polvessa
Mukana olevia samppanjataloja oli mm. Andre Clouet, Besserat de Bellefon, Billecart-Salmon, Bonnaire, Henri Giraud, G.H. Mumm, Jacquart, Jacquesson, Lanson, Laurent-Perrier, Moët & Chandon, Pannier, Perrier-Jouët, Pol Roger, Ruinart, Taittinger, Tsarine ja Veuve Clicquot.

Harvoin on näin mahtavaa tilaisuutta päästä maistelemaan 150 erilaista samppanjaa. Käsiohjelmassa on kaikki samppanjat ja siihen on hyvä tehdä omia muistiinpanoja, jotta kotiin tulleessaankin muistaa parhaat palat.

Joukossa on todellisia harvinaisuuksia, joita avataan vain tasatunnein tai jopa vain 1 pullo päivässä. Mukana oli myös hyvin erikoisia samppanjoita, joita ei ihan ensimmäiseksi olisi lähtenyt samppanjaksi veikkaamaan eli jos tällaisia haluatte kokeilla, niin kannattaa maistaa Jaques Selossen samppanjat. Monet samppanjoista on hinnaltaan sitä luokkaa, ettei niitä tule omalla rahalla ostaneeksi, mutta tämä oli oivallinen tapa päästä maistamaan näitä herkkuja. Muutamia mainitakseni Laurent Perrierin Aleksandra 2004, Pol Roger Winston Churchill 2002, Henri Giraud Argonne 2004, Dom Perignon Brut 2005, Perrier Jouet Belle Epoque 2007 ja monta monta muuta.

Vanhan ylioppilastalon pienemmissä huoneissa järjestetään tapahtuman lisäksi tastingejä, niiden sisältöä kannattaa katsoa Grand Champagnen nettisivuilta, joissakin saattaa olla vielä tilaa huomenna.

Eikä hätää jos nälkä yllättää samppanjan maistelussa myös pikku purtavaa löytyy. Tulee samalla testattua miten hyvin hodari oikeasti sopiikaan samppanjan kanssa ja sehän sopii.

Grand Samppanja Helsinki jatkuu vielä huomenna klo 12-20 ja se on ehdottomasti käymisen arvoinen. Monta samppanjaa tuli testattua, mutta monta jäi vielä odottamaan ensi vuoden Grand Samppanja Helsinkiä.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta