Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Sana varmuuskopioista


Olen saanut koneeni takaisin ja mikä parasta, kaikki tiedot ovat tallella. Kiitos kuuluu luokkakaverilleni, hänen vaimolleen ja Applen tuelle. Viikko on ollut todellinen - jos joku on mennäkseen pieleen, niin se menee -viikko. Tänään koneeeseeni palautettiin varmuuskopiot takaisin ja näin valoa tunnelin päässä. Valokuva-arkiston uudelleen rakennuksen säästän loppuviikoon, koska siihen menee aikaa ja hermoja.Pitäkää minua varoittavana esimerkkinä ja tehkää tiedoistanne varmuuskopioita. Ulkoiset kovalevyt ovat edullisia ja siitä kannattaa tehdä vielä toinen kopio pilvipalveluun. Vahingosta viisastuneena minulla on nyt molemmat ja lupaan käyttää niitä hyvin aktiivisesti. Koskaan ei tiedä mitä koneelle tapahtuu. Satasen investointi on hyvin pientä kaikkien kadonneiden dokumenttien rinnalla.

Pystyn taas hengittämään astetta vapaammin ja huomenna onkin luvassa loistokasta dinneriä mukavien viinien kera Helsingin suunnalla. Livetunnelmia instassa ja facessa

Onpa mukavaa olla taas kirjoittelemassa täällä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Minulle kävi samaan tapaan viime syksynä, menetin muutaia tuhansia valokuvia. Onneksi sain ne kaikkein tärkeimmät (lasten juhliin liittyvät ja silloin viimeisimmän matkan) kuvat takaisin miehen koneelta. Nyt on varmuuskopiot ja pilvet käytössä :D Ja päätin, etten sure niitä kuvia, joita en saanut takaisin, suurin osa niistä oli ruokakuvia, eivät sinällään mitenkään ainutlaatuisia. Etenkin kun kuva-arkistojen siivous oli vaiheessa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä, että pitää aina oppia kaikki kantapään kautta, kun voisi päästä paljon helpommallakin :) Onneksi sullekaan ei tullut pahempia menetyksiä ja nyt kaikki onkin turvassa!

   Poista
 2. Koska käytössä näyttää olevan MacBook Pro niin http://www.apple.com/fi/airport-time-capsule/

  Tuon helpompaa ei voi olla.

  VastaaPoista
 3. Meillä kun asuu tietotekniikan ammattilaisia, käytössämme on wlanin kautta toimiva verkkokovalevy, josta joka päivä otetaan varmuuskopio toiselle ulkoiselle kovalevylle. Ja kaikki tärkeät asiat tulee laitettua tuonne verkkokovalevylle talteen, jos vaikka oman koneen kovalevy tilttaisi. Eli tärkeimmät asiat ovat kolmessa paikassa.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta