Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Yosemite ja pastakoneen voittaja


On päiviä jolloin kaikki tuntuu menevät ns. vihkoon. Tämä ja eilinen kuuluvat niihin. Päätin maanantain tarmonpuuskassani, että päivitän Macin käyttiksen Yosemiteen ja samalla hommaan Aperturen tilalle Lightroomin, jotta saan valokuva-arkistoni ajantasalle ja saman ohjelman mitä koulussakin käytetään. Tuumasta toimeen ja uskotteko, että sillä tiellä ollaan vieläkin. Kone ruksutta taustalla tehden jotakin.... jälleen.

Ulkoisia kovalevyjä on ostettu ja tämä ilta menee varmasti varmuuskopioita tehden ja toivon mukaan myös kuvia siirrellen ohjelmasta toiseen.

Aloitin opiskelemaan valokuvaajan ammattitutkintoa syksyllä ja sen myötä kuvaaminen on lisääntynyt valtavasti. Onneksi luokassamme on bittinikkareita, jotka osaavat auttaa näissä asioissa. 
Toivotaan, että huomenna näkyy tiedostoja koneen ruudulla ja kuva-arkistot toimivat. Nyt kuitenkin asiaan eli Philips Pasta Makerin arvonta on suoritettu. Random.org arpa osui Lusikalle, jolle olen laittanut meiliä. Suuren suuret onnittelut!

Kiitokset arvontaan osallistuneiden kommenteista, luen ne ajatuksella ja suunnittelen vähän tulevia postauksia. Vielä suuremmat kiitokset ihanista tsempeistä kilpparikertomukseeni. Jokainen niistä antoi energiaa! QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta