Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Nopea tapassalaatti


Kyselin teiltä Philipsin pastakone arvonnan yhteydessä, että mitä haluaisitte blogistani löytyvän. Yksi paljon mainittu juttu oli nopeat arkiruokareseptit. Niitä tulee! Blogini alkuaikoina vinkkailin paljon kivoista, hyväksi havaituista uutuustuotteista, joita kauppoihin oli tullut. Tämän ajattelin ottaa takaisin kuvioihin. Vinkkaukset toimivat samalla periaatteella kuin perjantain viinisuosituksetkin - omia mielipiteitä ja vähän perheenkin. Näitä vinkkauksia tulee näkymään enemmän facen ja twitterin puolella, joten klikkaus sinne ja kesäherkut tulevat perille. Käsittääkseni face sensuroi nykyään erittäin paljon uutisvirtaa eli ne sivut, joille olet klikannut tykkäyksen, eivät välttämättä näy uutisvirrassasi siitä huolimatta. Kun menee facessa hellan ja viinilasin välissä sivuston kohtaan "tykkää" ja valitsee sen alle avautuvasta valikosta "saa ilmoitukset", niin ilmoitukset kohtaan tulee tieto uusista päivyksistä heti niiden ilmestyttyä. Näin sensurointi loppuu.

Minun pitää tunnustaa, että olen ihan hirmuinen Lidl fani. Jostakin kumman syystä koen sen vaihtuvan valikoiman edessä normaalia suurempaa tarvetta uutuuksien kokeiluun ja aika usein, olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Tänä keväänä olen ostanut jo monesti chorizo raakamakkaraa, joka on ihan mahtavaa. Lauantaina ostin Kreikkaviikkojen paprika- ja munakoisotahnaa, joita pitää ehdottomasti hakea lisää. Toimivat leivän päälle, mutta myös pihvin kanssa. Toki nämä saa tehtyä myös itse, mutta kun nuo mökin fasiliteetit eivät ole ihan normitasoakaan, niin joskus on kiva mennä sieltä mistä aita on vähän matalammalla.

Ostin myös kylmätiskissä vakiona myynnissä olevia muovipakkaukseen pakattuja oliiveja, jotka sekoitin kirsikkatomaattien ja palotellun mozzarellan kera pihvin kanssa tarjottavaksi. Ihan passeli salaatti ja aikaa meni 2 minuuttia. Jos jääkaapissa olisi ollut eilisiä perunoita, niin ne olisi heitetty sekaan kylmänä, mutta koska ei ollut, niin keittelin ruotsalaisia uusia perunoita. Ei ole siiklin voittanutta, mutta näin alkukesästä ruotsalainenkin uusi peruna kelpaa. Lapset ovat aivan intona ekoista uusista perunoista. Kesänmerkki.Nopea tapassalaatti

Lidlin oliivisekoitus (kylmätiskistä)
laatikollinen erivärisiä kirsikkatomaatteja
1 pallo mozzarellaa
(kylmiä uusia perunoita paloiteltuna)

Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja anna marinoitua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua. Tarjoile tapaspöydässä tai pihvin kanssa.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta