Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pori Jazz 2015 ravintolatarjonta Kirjurinluodolla ja fiilistelyä


50-vuotiaan Pori Jazzin ensimmäinen suuri konserttipäivä on takana. Onneksi sääolosuhteet eivät olleet lähelläkään sitä mitä luvattiin, toki 5 km päässä Kirjurinluodolta vettä satoi kaatamalla, mutta luodolle saapui vain pienen pieniä kevyitä pisaroita.

Eilinen oli elämäni ensimmäinen Pori Jazz konsertti ilman piknikeväitä ja ympärille katseltaessa oli samainen ilmiö hälyyttävän yleinen. Piknikpeitoilla näkyi vain viinipulloja. Lieneekö syynä luvattu huono ilma, viime vuoden lakimuutoksen mukanaan tuoma lieveilmiö vai neljän eri lavan välillä liikkuminen. Tarkastetaan tilanne tänään uudelleen. 

Pori Jazz mainosti tänä vuonna, että Kirjurinluodon ruokapuoleen on panostettu enemmän. Tästä olen täysin samaa mieltä, mutta edelleenkin löytyy parantamisen varaa. Koska Pori Jazz on selkeästi siirtymässä tavallisten festarien tyyliseksi, 4 lavaa ja niiden välillä liikutaan, pitää myös ruokatarjontaa olla reilusti enemmän. Askel parempaan suuntaan on otettu.

Le Qulkurilla on 3 paikkaa. Ensimmäinen Lokki-lavan vierellä, toinen Lokki-lavan ja Kirjurinluoto Arenan välisellä hiekkatiellä ja kolmas Areenalla. Näistä hiekkatiellä sijaitseva tarjoilee lounasaikaan myös keittoa ja salaattia. Iltasella kaikissa kolmessa on sama lista.Sandro Plat on Le Qulkurin vierellä Lokkilavan vieressä


Kirjurinluoto Areenalle tultaessa Kaarisillan välittömässä läheisyydessä Bangin´Burritos


Kirjurinluoto Areenalle tultaessa kolmen ravintolakojun keskittymä. Näistä testattiin eilen Kimchi. Hyvää hyvää hyvää! Tulista ja toimi erinomaisesti N´tisun edullisen punaviinin kanssa.
Kimchin vierellä Richard McCormick´s food truck, johon jonotettiin eilen vähintäänkin yhtä paljon kuin Kimchiin.


Kolmas samassa keskittymässä BBQ on wheels


Edellisiä vastapäätä Smoothies


Lisäksi Kirjurinluoto Areenalla on suuri SoulKitchen ravintola, joka tarjoaa monenmoista murkinaa.

Ylhäällä Areenan takaosassa on myös ravintola-alue.


Aikaisemmin mainittujen viinien lisäksi Viinitien pikku autossa lavan läheisyydessä on myynnissä myös muutama muukin viini. 
Julicher Riesling on Uuden-Seelannin raikas, hedelmäinen petrolinen piknikviini, jolla on suomalainen viinintekijä Outi Jakovirta. Viini ei ollut kylmää ostettaessa, joten icecooler oli tarpeeseen, muuten ehdottomasti paras tarjolla olleista viineistä.
Eilisistä esiintyjistä Caro Emerald oli loistavin. Letkeä musiikki sai jammailemaan ja fiiliksen korkealle. Kylie Minoguen vanhat hitit toivat nuoruuden discoilut mieleen. Upean nainen!
Kaiken kaikkiaan onnistunut torstai!

Tänään lavalle nousee Jessie J., Paloma Faith ja aimminkin Pori Jazzeilla vieraillut Emeli Sandé. Naisenergiaa ja aivan loistavaa sellaista!QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta