Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pori Jazz perjantai ja upea Jessie J


Aurinkoinen perjantai täytti Kirjurinluodon. Lämmin iltapäivä ja Jessie J olivat ehdottomasti päivän kovinta kamaa. Jessie J ei ole kuulunut erityisiin suosikkeihini, mutta eilisen jälkeen hänellä on minun lisäkseni monta uutta fania. Huikea nainen, upea ääni ja mikä taito ottaa yleisönsä. Välillä on mukava katsella esitystä, joka ei ole sekunnilleen laskelmoitu.Paloma Faith ja Emeli Sandé esiintyivät varmasti ja hyvin. Emeli Sandén voimakkaat ja tunnelmalliset balladit ovat omaa luokkaansa ja sitä ne olivat eilenkin. Paloma Faith jäi hieman etäiseksi, vaikka musiikillisesti loistava olikin.


Fiilis oli korkealla ja ihmiset hyväntuulisia. Pori Jazz on upea festivaali, joka toivottavasti jatkuu 50 juhlavuoden jälkeen vähintäänkin toisen saman verran. 

Tänään on viimeinen konserttipäivä Kirjurinluodolla. Lavalle tulossa mm. Buena Vista Social Club, Kool and the gang ja Robert Plant. Parasta aikaa esiintyy aivan huikea Aino Venna.

Aurinkoista lauantai-iltapäivää!QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

 1. Musta illan ehdoton kuningatar oli Emeli Sandé. Huikea ääni ja nainen! Jessie J oli kanssa oikein pätevä, vähän ärsytti tosin pitkät tauot ja juttelut festarikansan kanssa.. Aivan upea sää kyllä oli perjantaina! Mun eka Pori Jazz -kokemus, mutta ei toivottavasti viimeinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emeli Sandé oli loistava, mutta ehkä hieman varmempi esitys kuin Jessien. Olin edessä kuuntelemassa Jessien konsertin ja yleisö oli tosi fiiliksissä välispiikeistä. Emelin musiikki on näistä kuitenkin se mitä eniten kuuntelen, onhan se aivan huikeaa!
   Pori Jazz on upea tapahtuma, joten tervetuloa ensi vuonnakin. Toivottavasti silloin törmätään.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta